Primer pla de Luis Enrique.

Luis Enrique té les hores comptades a la feina i Sira ja sap que tornaran a Catalunya

La filla de Luis Enrique és una de les poques persones que sap què farà el seleccionador

Luis Enrique mai ha estat de mitges tintes, sempre ha anat de cara. I ara, eliminat del Mundial i acabant contracte, tot sembla indicar que deixarà de ser el seleccionador espanyol. El passat dimecres a la nit, sense anar més lluny, El Larguero avançava que l'asturià no continuaria al capdavant de la selecció i que Luis de la Fuente seria, segurament, el seu substitut. 

La família de l'asturià ja sabria quins són els plans del seleccionador, i ara només faltarà saber quina és la fulla de ruta que segueix Luis Enrique. Tot sembla indicar que abans del divendres, 9 de novembre, tant l'asturià com la Federació Espanyola comunicaran què passarà amb els seus respectius futurs. 

Luis de la Fuente per Luis Enrique

El cert, però, és que els plans de Luis Enrique són de moment tota una incògnita. A casa seva, tot i això, saben tots ben bé quina serà la fulla de ruta a seguir. I, si tot va com ha d'anar, el tècnic asturià i la seva família tornaran a Gavà (on viuen des de fa anys). Ara serà el torn de descansar i de buscar una nova ocupació. 

A Luis Enrique, de ben segur que no li faltaran 'novies'. Darrerament, així mateix, se l'ha vinculat a l'Atlètic de Madrid i el club matalasser estaria preparant una oferta per a seduïr el tècnic asturià. 

Muntatge de Luis Enrique i la seva filla Sira
La filla de Luis Enrique ja sap quina és la seva decisió. | Europa Press

La filla de Luis Enrique, atenta a l'eliminació d'Espanya

Tot s'ha precipitat. No s'havia d'acabar aquí. La filla de Luis Enrique, igual que la resta de la família, van seguir el partit davant el Marroc amb molta atenció. En el seu cas ella també tenia al terreny del seu joc el seu xicot, ja que el jugador del FC Barcelona, Ferran Torres, va ser un dels futbolistes més utilitzats per Luis Enrique durant el Mundial.

Tret de la golejada del primer dia davant el Marroc, la seva participació ha estat molt discreta. S'esperava molt més de l'atacant blaugrana, que, a més a més, ha de suportar  les crítiques per ser el gendre de l'entrenador.

Luis Enrique no va voler avançar res sobre els seus plans de futur, encara que el més probable és que tingui clara la seva decisió. No obstant això, va intentar distreure els mitjans: «Ara només tinc ganes de tornar a casa meva i veure els meus gossos», va dir. Ha indicat que en qüestió de dies es coneixeran més detalls sobre el seu contracte. «A partir de la setmana que ve parlarem del que pot ser el futur, que m'importa zero», va afegir.

La filla de Luis Enrique sap que se n'anirà

Luis Enrique s'aclucava d'ulls quan li preguntaven què passaria a partir d'ara. Ha explicat que «si fos per l'afecte que tinc al president i a Molina, hi seguiria tota la meva vida». Tanmateix, ha assegurat que «he de pensar en què és el millor no només per a mi, sinó per a la selecció».

La seva filla ja coneixeria la decisió, que potser ja està presa des de fa molt de temps. Veurem quina decisió pren ara Luis Enrique, la pilota és a la seva teulada. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp