IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

La filla de Manolo Escobar assegura que María Eva, haurà de demostrar si també és filla del seu pare

La suposada filla de Manolo Escobar ha preparat una demanda de paternitat

El cantante Manolo Escobar en 2011
El cantant Manolo Escobar el 2011 | DiariodeEspaña.com
 

La demanda per legitimar la paternitat de Manolo Escobar que la seva suposada filla, María Eva, va interposar dijous passat 16 de novembre en el Jutjat de Primera Instància de Villaviciosa, està portant cua. Fa poc, aquest mateix diari, comentava les intencions d'aquesta i les seves peticions.

  

 

I ara, han transcendit les paraules de la veritable filla del cantant, Vanessa Escobar, la fins avui única filla legal de l'artista, qui insisteix que, ara que María Eva ha presentat la demanda, haurà de demostrar que és la seva filla.

A més, qüestiona la versió de María Eva en diversos punts i assevera que «l'única cosa que busca és diners». Sobre aquest aspecte, deia: «Ella s'haurà quedat amb una senyora que va dir que teníem 10 milions d'euros en quadres, quan jo et puc assegurar que no és ni la desena part».
 

Les proves de María Eva

La suposada filla de cantant, per la seva banda, va presentar diverses proves que, segons el seu criteri, demostrarien que el que diu és cert. Entre les proves que té la dona per demostrar que és filla de Manolo Escobar, es troben una carta manuscrita de la seva mare en la qual deia haver tingut una relació de nuvis amb el cantant fruit de la qual va néixer María Eva.
 

A més, la suposada filla afegia unes fotografies de la seva infantesa en 'El Porompompero', la casa de l'artista a Alacant. «La casa de Benidorm, el Porompompero, la vaig estrenar jo quan tenia tres anys», assegurava l'asturiana.
 

No obstant això, aquestes proves no són suficients per a Vanessa Escobar, que assegurava que el seu pare deixava a tots els fans fer-se fotos amb ell a Porompompero i que moltes dones manaven cartes a la seva mare dient que havien tingut una història amb ell.

María Eva García Figueras
María Eva García Figueras | Facebook

Vanessa Escobar respon amb contundència

A més, com assenyala 'El Español', qüestiona que com és possible que la història de María Eva sigui certa si, la seva mare es va casar, va tenir una filla i només onze mesos després va néixer ella. Vanessa veu molt estrany que, la seva mare quedés embarassada d'un altre home en un marge de temps tan petit.
 
Per la seva banda, 'Look' recull unes declaracions en les quals Vanessa assegurava no conèixer de res a María Eva. «El que va dir no coincidia ni en data ni en res. La meva família mai ha sentit parlar d'ella».
 
Cal recordar que, Vanessa també va plantejar fa poc el difícil que seria provar la paternitat. Sobre aquest aspecte, deia: «Ara no es pot fer cap prova de res perquè evidentment amb mi no es pot provar perquè sóc adoptada i el meu pare està incinerat».
 

Finalment, la filla de Manolo Escobar, va voler deixar les coses clares i va assegurar que el que buscava María Eva era l'herència. Per això, li va dir que no es fes il·lusions doncs el que rebria serien quantitat de deutes. «He pagat molt a Hisenda pels deutes que va deixar el meu pare i encara estic pagant. No tot és tan bonic com sembla», va assegurar, abans d'afegir que si la demanda procedia, delegaria l'assumpte als advocats.

«No es cierto que haya fallecido tras una larga enfermedad» aseguró Vanessa sobre su madre, Anita Marx
Vanessa amb la seva mare i pare adoptius | El confidencial
 
 

Comentaris

envia el comentari