URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

La filla de Manolo Escobar no aconsegueix vendre la casa dels seus pares

Vanessa Escobar fa dos anys que intenta, infructuosament, vendre la residència dels seus pares, que té un preu de 980.000 euros

Vanessa Escobar al costat de la seva mare, Anita Marx, i del seu pare, Manolo Escobar, en una imatge d'arxiu
Vanessa Escobar al costat de la seva mare, Anita Marx, i del seu pare, Manolo Escobar, en una imatge d'arxiu | CORDON PRESS

La filla del cantant Manolo Escobar, Vanessa Escobar, fa dos anys que intenta vendre la casa famíliar sense èxit, des de que la va rebre com a herència arran de la mort de la seva mare el febrer del 2017. Des que la dona del famós cantant de ‘Porompompero’ i ‘Mi carro’ va morir fa quasi dos anys, Vanessa Escobar no ha aconseguit el seu objectiu; va posar en venda l’immoble just un mes després de l'enterrament de la seva mare i des de llavors, el xalet segueix sense trobar un nou propietariL’habitatge està situat a Benidorm, a prop de la Platja de Llevant de la Comunitat Valenciana. 

Manolo Escobar, tot i haver nascut en un poble de la província d’Almeria, va morir a Benidorm el 24 d’octubre de 2013 a causa d’un càncer de còlon. La propietat on vivia és un xalet de dues plantes amb piscina, situat en una finca de 1000 metres quadrats, dels quals 363 metres quadratssón construïts.

La difunta parella posa al jardí del seu xalet, situat a Benidorm
La difunta parella posant al jardí del seu xalet, situat a Benidorm | SEMANA

La finca és molt cara de mantenir

El motiu principal pel qual Vanessa Escobar decidís vendre la propietat és que era molt cara de mantenir. Segons ella mateixa va detallar en el seu moment: «S’ha de pagar un jardiner, el manteniment de la piscina, les despeses de neteja, etc.» A això s’hi suma que ella viu a Madrid i per tant, no utilitza el xalet que li van llegar els seus pares.

L’habitatge està anunciat al portal immobiliari ‘Idealista’ per 980.000 euros i compta amb cinc habitacions, tres banys, dos lavabos, zona per la bugada, un garatge tancat, una piscina, una barbacoa exterior i diferents terrasses. A qui estigui interessat, el mateix portal el remet a un contacte de l’agència immobiliària local, que és qui s’encarrega dels tràmits i les gestions de l’immoble.

Les imatges del xalet

A l’anunci del portal immobiliari, s’hi poden veure les fotografies de l’interior del xalet, que segueix tal com el van deixar Manolo Escobar i la seva dona Anita Marx; l’habitatge manté la decoració i segueix amb el mateix mobiliari.

Tot seguit es veuen algunes de les imatges extretes del portal ‘Idealista’ on s’aprecia l’estat de les estances, els detalls del xalet i l’aspecte exterior, així com les vistes de Benidorm:

 

La zona exterior del xalet, amb la piscina al fons
La zona exterior del xalet, amb la piscina al fons | IDEALISTA

 

La barbacoa, al jardí de l'habitatge
La barbacoa, al jardí de l'habitatge | IDEALISTA

 

La sala principal de la casa
La sala principal de la casa | IDEALISTA

 

L'habitació principal del xalet de Manolo Escobar i Anita Marx
L'habitació principal del xalet de Manolo Escobar i Anita Marx | IDEALISTA

 

El menjador principal de la casa
El menjador principal de la casa | IDEALISTA

 


Comentaris

envia el comentari