Laura Matamoros hauria animat al seu pare Kiko a reconciliar-se amb Makoke

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ ha reconegut que sent tristesa per la ruptura i ha admès que en totes les crisis de parella, el seu pare era el culpable

Makoke y Kiko Matamoros se han divorciado
Makoke i Kiko Matamoros en una imatge d'arxiu| Cedida

Després de 20 anys de relació i d'una filla en comú, Kiko Matamoros i Makoke han decidit separar-se. La seva vida junts sempre s'ha vist afectada per les diferents baralles familiars, entre germans i entre pares i fills. El col·laborador de 'Sálvame' sempre ha mantingut una guerra familiar amb la seva exdona Marian Flores.

Kiko i Makoke se separen després de 20 anys junts

Però quan Makoke va entrar a formar part de la seva vida, ella es va convertir en l'enemiga pública dels seus fills Diego i Laura Matamoros. Ara, sembla que no hauran de conviure amb Makoke després que hagin pres la decisió de separar-se. La ruptura sentimental s'ha produït després de moltes confrontacions i tot i que segueixen estimant-se, no poden seguir junts, almenys discutint contínuament.

Una situació que han hagut de viure els fills del matrimoni i que, en part, han estat provocades per les seves reaccions i sentiments en contra de Makoke. Per exemple, tant Laura com Diego sempre han dit que no els agrada la dona de Matamoros. No tenien cap mena de relació i inclús Diego no va convidar a la seva boda a la seva germana Ana per aquest motiu.

Laura junto a su padre, Kiko Matamoros
Laura Matamoros amb el seu pare Kiko | CatalunyaDiari.cat

Laura, dolguda per la separació, vol que tornin

Però després de la separació, les coses han canviat i la filla gran de Kiko veu les coses d'una altra manera. Tota la vida, Laura estava desitjant que el matrimoni del seu pare es trenqués, però ara, que finalment ha succeït està molt trista.

De fet, Laura Matamoros no s'ha alegrat gens de la separació del seu pare, ja que ara estava molt més unida a ell i no volia que patís. «Laura ho sabia des del començament, i em va dir que ho intentés arreglar. [...] Però no, no es pot tornar a enganxar una ceràmica xinesa trencada», va dir Kiko Matamoros aquest passat dimecres a 'Sálvame'.

Segueix l'enfrontament amb Diego Matamoros

Així, els seus sentiments respecte a la seva ruptura segueixen presents, però tot i els ànims de la seva filla per tornar a estar junts, sembla que no serà així. Ara serà Laura la que haurà d'ajudar al seu pare a tornar a ser feliç. Però qui segur que encara posa més llenya al foc és el seu fill Diego.

Després de la polèmica amb la seva boda, on es va dir que Kiko va anar-hi només per cobrar, pare i fill han trencat tota relació. De fet, el col·laborador ha assegurat que encara està molt enfadat amb Diego: «Si s'alegra o no m'és igual. A mi que em truquin ara no em val. No admetria una reconciliació per haver-me divorciat de Makoke».


Comentaris

envia el comentari