Primer pla de José Fernando.

La filla de Michu i José Fernando dona la millor notícia al seu pare

José Fernando, ingressat des del 2017, s'ha emportat una gran alegria

Malgrat la complicada situació que travessa, José Fernando veu cada cop més a prop el moment de recuperar la seva vida normal.

L'any passat ja s'especulava que el fill d'Ortega Cano podria rebre l'alta després de quatre anys ingressat. Però finalment es concloïa que el millor per a la salut mental era que la seva estada s'allargués per un temps indefinit.

Foto de José Fernando Ortega Mohedano.
L'ex de Michu podria rebre l'alta aviat. | GTRES 

Així, el jove espera ansiós aquest retrobament amb la seva petita, María del Rocío, que s'ha convertit en la joia més gran de la seva vida.

Tal com ha compartit Michu a les xarxes socials, la seva filla no pot ser més intel·ligent i és que ha demostrat ser una gran alumna.

La nena ja ha acabat el segon trimestre escolar amb totes les assignatures aprovades. Però només això, sinó que compta amb quatre qualificacions d'«excel·lent», la màxima nota que es pot obtenir.

José Fernando i Michu
José Fernando i Michu estan molt orgullosos de María del Rocío. | CEDIDA 

Un fet que omple d'orgull Michu i que segur que satisfarà de felicitat el seu pare, que haurà rebut la notícia amb gran emoció.

«Maca i intel·ligent, la meva nena», presumia la cunyada de Gloria Camila amb els seus seguidors.

L'última vegada que José Fernando va poder trobar-se amb María del Rocío va ser a l'aniversari de Gloria Camila. De fet, se celebrava el mes de febrer passat i al qual va poder assistir gràcies a un permís.

▶️ José Fernando Ortega sale del psiquiátrico y sorprende a todos con su imagen

No obstant això, la gran absent de l'esdeveniment va ser Michu, la relació del qual amb Gloria i la resta de la família no està sent gaire bona.

De fet, sembla haver-se posicionat completament en contra de la seva família política. No dubtava a assegurar que «gràcies a Rocío Carrasco havia confirmat i comprès moltes coses».

María del Rocío, la joia més gran per a José Fernando, que segueix internat

Fa uns mesos, Michu tampoc no es tallava a l'hora de titllar la seva cunyada de «classista, dominant i pallassa».

Uns atacs que no es quedaven sense resposta. «Està farta dels insults d'aquesta noia, és una ressentida. No té ofici ni benefici i el pitjor que pot fer és enfrontar-se a la família de José Fernando», hauria comentat la filla d'Ortega Cano amb el seu entorn més proper.

«Sortirà malparada», li advertien. «A Gloria li fa molta pena la situació, perquè hi ha una nena petita pel mig, Maria del Rocío, que només té quatre anys».

José Fernando i Michu
Michu i José Fernando van ser pares fa quatre anys. | LND 

Una cosa que arribava després que l'exparella de José Fernando també anunciés amb magnificència els seus plans de casament mitjançant una exclusiva.

Una exclusiva que no va fer cap gràcia a Ortega Cano i els seus, que van desmentir completament la informació. «M'han deixat de boja», es lamentava Michu després que asseguressin que havia trencat la relació amb el pare de la seva filla.

Encara que no és la primera vegada que carrega contra la seva família política. De fet, fa temps deixava caure que l'únic que es preocupava pel seu benestar i el de la seva filla havia estat el destre.

Aquí no queda la cosa, ja que Michu insinuava que algú podria haver malmès entre ella i la seva parella, donant a entendre que li havia estat infidel.

«Hi ha una persona pel mig molt malintencionada», sentenciava. «Que no es fiquin a la meva relació, perquè com em fiqui jo a les seves...».

Això deixa clar que des del clan veuen la jove com una interessada que es va acostar a José Fernando per la posició de la família i la fama.

Tot i que Michu sempre ha intentat fer cas omís i ha demostrat que el seu fort amb el fill de La Jurado segueix vent en popa.

De fet, aquest Nadal compartien un vídeo d'allò més familiar amb la seva filla, fent callar així els rumors de crisi.