Fotomuntatge de Miki Nadal i la seva filla Carmen

Carmen, la filla de Miki Nadal que pateix pel complicat divorci dels seus pares

El còmic ha viscut un divorci molt polèmic amb la mare de la seva filla

La filla de Miki Nadal, Carmen, s'ha convertit en la veritable protagonista de la final de 'Masterchef Celebrity 6'. Una edició que, per primer cop a la història, ha tingut dos talentosos guanyadors.

El còmic i el seu company, Juanma Castaño, s'alçaven amb una doble victòria després d'un duel final ajustat que els membres del jurat no van poder desempatar de cap manera.

Jordi Cruz, Samantha Vallejo i Pepe Rodríguez van voler ser justos amb els candidats i van oferir un veredicte mai vist fins aleshores. Però, tot i haver sigut una gran final, ni els jutges ni els guanyadors es van convertir en els protagonistes de la nit.

Aquest lloc d'honor va ser ocupat per la petita Carmen Nadal, que va aconseguir enamorar a tots els espectadors i, especialment, tots els presents al plató. Una nena que va venir al món l'any 2015 fruit del matrimoni de Miki amb la reconeguda tiradora olímpica, Carola Moreno Escámez.

La filla de Miki Nadal i Carola Moreno, Carmen, enamora l'audiència de La 1

Amb tan sols 6 anys, la nena va irradiar simpatia i va deixar tots bocabadats amb les seves ocurrències. I és que la petita es va convertir en la millor animadora que el seu pare podria tenir, demostrant que està molt unida al còmic.

«Fa una olor genial, pare!» o «Ets el millor pare del món!», van ser algunes de les frases que deia efusivament des de la barana del programa. Una mostra de tendresa amb què David Bustamante estava completament emocionat. «Ploraré, estic enamorat d'aquesta nena, és que me la menjo, si us plau», deia el cantant.

Carmen no podia contenir l'emoció després de conèixer la victòria del seu progenitor i se'l menjava a petons i abraçades davant l'alegria del col·laborador de 'Zapeando'.

Tot i que ja des del principi la nena demostrava la seva gran maduresa en reconèixer la tasca de Juanma Castaño dins del programa: «Tu també ets un guanyador. Vull que guanyi el meu pare, però si no ho fa, ser segon també està molt bé».

Tot i mostrar-se com una nena enormement feliç i molt unida al seu pare, la veritat és que la menor no ha tingut una infància fàcil. De fet, els seus primers anys de vida han estat marcats pel turbulent divorci que van segellar els seus pares l'any 2019. I és que tots dos van tenir una ruptura molt complicada i van estar batallant als tribunals durant dos anys.

El turbulent divorci de Miki Nadal i Carola Moreno Escámez

Com qualsevol nen petit que viu a la seva pròpia pell la ruptura de la unitat familiar, Carmen Nadal ha estat la gran víctima del tempestuós i polèmic divorci dels seus progenitors.

Els esdeveniments més foscos de la parella van sortir a la llum després d'anunciar-se el divorci. Primer, es va donar a conèixer que el col·laborador de 'Zapeando' havia estat denunciat per un delicte lleu de vexacions i va complir treballs a la comunitat després que el seu recurs no fos acceptat.

Tot seguit, es va saber que la llavors sogra del còmic l'havia denunciat anteriorment per suposadament no deixar veure la seva neta. I, finalment, tots dos van protagonitzar un enfrontament als tribunals per motius relacionats amb la custòdia i la manutenció de la filla que tenen en comú.

Miki Nadal i la seva exdona Carola Moreno en un photocall
Miki Nadal i la seva exdona Carola Moreno han viscut un divorci turbulent | GTRES

Finalment, la sentència publicada el passat mes de gener va dictaminar que tots dos continuarien amb la custòdia compartida de la seva filla i va establir els costos assumits per cadascun.

Després de la resolució, Miki Nadal és qui s'ha de fer càrrec de les despeses escolars de la nena i de passar-li a Carola Escámez 1.000 euros de pensió alimentària. Alhora, les dues parts han refet les seves vides sentimentals i tot fa indicar que mantenen una relació cordial pel bé de la petita.