La filla de Paz Padilla: «La meva mare em renya en català»

Anna Ferrer Padilla ha parlat sobre com és la seva relació amb la coneguda presentadora de Telecinco

Paz Padilla manté un fort vincle amb Catalunya
Paz Padilla manté un fort vincle amb Catalunya | Cedida

L’humorista Paz Padilla tot i haver nascut a Cadis, sempre s’ha mostrat com una amant de Catalunya. En el passat va compartir la seva vida amb un català, Albert Ferrer, amb el qual va estar casada durant cinc anys. Fruit d’aquest matrimoni va néixer la seva filla Anna, que acaba de concedir una entrevista a ‘LOC de El Mundo’, on relata part del vincle que encara manté la seva mare amb la terra del seu exmarit.  

La jove, que és ja tota una 'influencer' amb gairebé 250.000 seguidors a Instagram, explicava a aquest mitjà com és la relació amb la seva mare. A les xarxes socials se les pot veure molt unides, però Anna Ferrer recordava com la presentadora de 'Sálvame' utilitzava la llengua catalana quan s'enfadava amb ella.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya tenéis el vídeo de nuestro viaje a Formentera con la chu @paz_padilla Enjoy it

Una publicación compartida de ANNA PADILLA (@annafpadilla) el

«De petita, perquè ningú ho sabés, em renyava en català» 

Una de les anècdotes que explica Anna de la seva mare, a qui defineix com «controladora» i «molt exigent amb mi en els estudis», és com «quan es posa seriosa, sempre em parla en català». Gràcies a això, està acabant la carrera d'Economia i es planteja fer un màster. 

La jove 'instagramer' relata com quan era petita «perquè ningú ho sabés, em renyava en català». La filla de l'humorista detalla també que tot i la comicitat de la situació, no li agrada gens veure així a la seva mare: «Em fa una por quan es posa així...».

Paz Padilla té una masia a Girona

A més d'una filla mig catalana, Paz Padilla continua mantenint un fort vincle amb Catalunya, sobretot amb la demarcació de Girona. És allà on té una de les seves múltiples propietats i negocis, la masia Can Miquelet. Quan no hi passa bones temporades gaudint dels paisatges, aprofita per llogar-la i tenir un altre ingrés, a banda del que guanya a la televisió o al teatre. 


Comentaris

envia el comentari