Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Benito i Chayo Mohedano

La filla de Rosa Benito pren una decisió que sorprèn la seva família

Rosa Benito sap que la seva filla ha volgut compartir-ho amb tothom

Rosa Benito fa vuit mesos que està apartada de la televisió. La família, i en concret els seus quatre fills i cinc nets, l'omplen d'orgull i felicitat. Precisament, Rosario, la més mediàtica dels seus fills, ha fet per primer cop una cosa que ningú a la seva família s'esperava.

La filla de Rosa Benito i Amador Mohedano està de promoció musical. Fa poques setmanes va llançar el videoclip de la seva última cançó, 'De qué vas', que està a punt d'acumular mig milió de visualitzacions a YouTube. A l'enregistrament en què es pot veure com Rosario ha comptat amb la participació de la seva cosina, Gloria Camila i amb l'actriu Amor Romeira.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Chayo Mohedano està triomfant amb el seu 'single' 'De qué vas' a Youtube | GTRES

El vídeo conté un missatge entre línies dirigit a 'Sálvame' i La Fábrica de la Tele. Aquesta productora va haver d'indemnitzar la cantant i el seu marit, Andrés Fernández, per revelar-ne dades confidencials en diversos programes.

Més enllà de la seva faceta com a cantant, la filla de Rosa Benito ha decidit obrir per primera vegada les portes de casa seva. Està situada als afores de Madrid que ha esdevingut el millor lloc per a ella, per al seu marit i per als seus tres fills. «És el meu santuari, el meu refugi, la meva inspiració, la meva tranquil·litat», ha afirmat Chayo a la revista Semana .

La filla de Rosa Benito ha mostrat la seva faceta més íntima i personal

La casa s'ha construït de mica en mica i encara no està acabada íntegrament. «No parem de fer coses en aquesta casa i tinc la sort que visc en un lloc meravellós. És una casa de camp que comporta molta feina», reconeix.

La cosina de Rocío Carrasco afirma que no han contractat ningú perquè tingui cura del seu jardí o s'encarregui de les tasques domèstiques. «El meu marit i jo som els que fem absolutament tot. No tinc servei, no tinc gent que vingui a treballar, però, gràcies a això, m'estalvio el psicòleg perquè estic entretinguda».

Muntatge amb les fotos de Chayo Mohedano i de Rosa Benito
Rosa Benito gaudeix de moments en família a casa de la seva filla, als afores de la capital | Catalunya Diari

L'habitatge disposa d'un ampli jardí amb un porxo on gaudeixen de moments a l'aire lliure en companyia de familiars i amics. És una parcel·la de 4000 metres que compta amb abundant vegetació, pèrgola per protegir-se del sol, còmodes mobles d´exterior, gronxadors, àmplia piscina i pèrgola.

Tot plegat, és una casa de grans dimensions on la filla de Rosa Benito pot organitzar la seva roba en un vestidor. La cuina, gran i lluminosa, està unida a la sala d'estar. Ho sabem perquè Rosario ha ensenyat alguns racons de casa seva als vídeos deTikTok que puja gairebé cada dia.

Una llar com a punt de trobada de reunions familiars

Pel que sembla, l'habitatge està hipotecat per 200.000 euros i està registrat a nom del seu marit, Andrés Fernández. Durant molts anys la neboda de Rocío Jurado ha vist com era qüestionada pel seu cognom. Ara, l'èxit del seu nou 'single' li dona forces per continuar demostrant la seva vàlua com a artista.

Ni tan sols en els pitjors moments Rosario ha tirat la tovallola, les ganes de continuar endavant demostrant el seu talent han pogut amb tot. La cantant no s'ha aturat en la seva incansable lluita per fer-se un lloc al món de la música. En l'aspecte personal, i després d'un desengany amorós, va trobar l'amor gràcies a Andrés Fernández, amb qui ha format una de les parelles més estables del panorama social.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rosario està molt unida a la seva mare, així ho han demostrat al llarg dels anys malgrat les dificultats de la vida. Rosa està molt orgullosa de la seva filla, i així ho ha expressat en múltiples ocasions a través de les xarxes socials. Fins i tot Benito es va atrevir a seguir la seva filla de gira per Espanya i a pujar a l'escenari a cadascun dels seus concerts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!