IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La filla de Rosario Flores, Lola Orellana, ha volgut celebrar els seus 21 anys amb gran discreció

Ha manifestat, igual que tantes altres filles de famoses, voler mantenir-se allunyada dels mitjans de comunicació

Lola Orellana Flores
Lola Orellana Flores | isabelnavarromodels

Lola Orellana, filla de Rosario Flores, acaba de fer 21 anys i ha volgut celebrar-ho en la intimitat, allunyada dels mitjans de comunicació. De fet, Lola ha fet sempre gal·la d'una gran discreció: no té compte d'Instagram, i el Twitter només l'utilitza en moments molt puntuals. Sobre ella es coneixen pocs detalls, així de reservada és, encara que se sap que té la vocació de convertir-se en actriu, raó per la qual actualment està cursant els seus estudis en interpretació. Segueix així els passos de la seva cosina, Elena Furiase, amb la qual manté una estreta relació.

 

Esta foto me la hicieron un día antes de tener a mi hija LOLA HOY CUMPLE 21 años Y me siento tan grande y orgullosa de ella

Una publicación compartida de Rosario Flores (@rosarioficial) el

No obstant això, encara mantenir les distàncies amb els mitjans, la seva mare no ha pogut contenir-se i ha volgut compartir en el seu compte d'Instagram una foto per felicitar-li l'aniversari. «Aquesta foto me la van fer un dia abans de tenir a la meva filla Lola, avui compleix 21 anys i em sento tan gran i orgullosa d'ella», escrivia.

Lola Orellana Flores
Lola Orellana Flores | isabelnavarromodels

 


Comentaris

envia el comentari