Aura, la filla «fantasma» de la col·laboradora Gema López

El rumor es va estendre, però la periodista mai ho va confirmar ni desmentir
Imatge d'arxiu de Gema López | CatalunyaDiari.cat

 

Des del passat mes de febrer, la vida de Gema López va prendre un nou rumb, ja que va sortir a la llum que s'havia separat de la seva parella, Antonio Pardo. Per tant, la col·laboradora de 'Sálvame' va passar de ser una figura que passava pràcticament desapercebuda en el que respecta la seva vida privada, al contrari de la majoria dels seus companys que treballen als programes de cor, i va convertir-se en la protagonista d'una de les temàtiques principals de Telecinco. 

 

No obstant això, no va ser ella qui va donar la notícia, al contrari, segons va anunciar Jordi Martín a 'Sálvame', va ser Gustavo Gonzàlez i ho va fer només per desviar l'atenció del seu mediàtic divorci i la relació que mantenia amb María Lapiedra. Tot i els seus esforços, el col·laborador no va aconseguir el seu propòsit, ja que Gema López va continuar tranquil·lament amb la seva vida sense convertir-se en el centre d'atenció de la crònica social, com si li va passar a ell.

 

A més a més, la ruptura entre Gema López i Antonio Pardo no és nova d'ara, ja que en el moment en el qual es va anunciar la seva separació feia gairebé nou mesos que estaven distanciats i ningú se n'havia adonat, gràcies al baix perfil de la col·laboradora i la seva poca exposició mediàtica el tema va passar desapercebut. Fins i tot a hores d'ara podria continuar sent un secret si Gustavo Gonzàlez no hagués donat la notícia. 

 

Gema López, col·laboradora de 'Sálvame', en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Desapareix una filla secreta

Una gran notícia va aparèixer després de contactar amb la presentadora i el seu entorn més proper per intentar descobrir els detalls de com va passar la ruptura i per trobar algun tipus de detall sobre la seva vida privada. Des de llavors, una filla «fantasma» de la qual ningú tenia constància ha perseguit Gema López. D'un dia per l'altre a la pàgina de Wikipedia en Espanya va aparèixer el nom d'Aura Molinero López com a segona filla de la col·laboradora, quan només es té constància d'una única filla, Nadia.

 

Però, quan els mitjans de comunicació van voler preguntar a Gema per aquest nom, la periodista només va respondre amb una rialla. Malgrat que el rumor es va difondre ràpidament, al cap de pocs dies el nom de la presumpta segona filla de Gema López va desaparèixer d'aquesta coneguda enciclopèdia digital.

 

El que sí que va dir la col·laboradora, va ser que on parlaria sobre la seva ruptura i que no tenia cap clàusula firmada amb Telecinco que la protegís del treball dels seus companys, com sí que ho tenen Lydia Lozano o Gustavo González.