rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La filla de Terelu, Alejandra, no pot amb la pressió i s'ensorra a la seva festa d'aniversari

La jove va marxar plorant del photocall a la seva arribada a la discoteca on va celebrar la seva majoria d'edat
Terelu i Alejandra Rubio, molt sorpresa per l'expectació generada en el seu aniversari | CatalunyaDiari

 

Sembla que la revolada mediàtica que ha generat la majoria d'edat de la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, ha acabat per superar a la jove, qui va acabar plorant després de passar per un moment bastant incòmode el dia de la celebració.

  

  

Alejandra ha celebrat el seu aniversari en companyia de la seva mare en una coneguda discoteca madrilenya.

 

Alejandra amb prou feines podia esbossar un lleu somriure durant el photocall | CatalunyaDiari

 

Al voltant de les nou de la nit, la jove arribava al costat de la seva mare Terelu i la seva àvia, María Teresa Campos, al lloc de la festa. No obstant això, a la seva arribada el seu rostre va començar a reflectir certa sorpresa i incredulitat per l'expectació generada: desenes de fotògrafs i curiosos s'amuntegaven a la porta de la discoteca per veure-la arribar.

La família Campos al complet va acudir a la festa d'Alejandra | CatalunyaDiari

 

Aguantant la postura, la jove es va dirigir al costat de la seva àvia i la seva mare al photocall per fer el posat de rigor. Aquí s'hi van sumar la resta de familiars: el seu pare Alejandro, la seva tia Carmen Borrego al costat del seu marit i la seva filla, així com la parella de María Teresa, Edmundo Arrocet.

Per la part dels amics de Terelu, van estar presents el periodista Kike Calleja i la presentadora Carlota Corredera, així com les ja conegudes amistats d'Alejandra: Aless Gibaja, Oriana Marzoli i Liz Emiliano

 

La filla de Terelu va abandonar el photocall entre llàgrimes

Malgrat que la jove va comptar amb el suport de tots els seus familiars, la pressió va acabar per ensorrar-la. I és que, de sobte, Alejandra va abandonar el photocall entre llàgrimes. Va ser la seva mare qui la va excusar, explicant que s'havia «espantat»: «S'ha espantat. És que no podia ni entrar. Ja us he dit que Alejandra no parlaria».

Terelu Campos i Alejandro van donar suport a la seva filla en el photocall | CatalunyaDiari

 

Poc després, Alejandra i Terelu van tornar a aparèixer i van posar per als fotògrafs al costat del pare d'ella, qui va comentar que la reacció de la seva filla era comprensible: «És jove. Jo estic nerviós, però sóc més gran», bromejava, demanant als reporters que entenguessin la situació.

Per la seva banda, María Teresa va aprofitar per parlar sobre la seva néta, a qui assegura que adora: «Li desitjo que triomfi en el que vol triomfar, pel que ella ha valgut tota la seva vida, que és el disseny. Tinc tots els seus dibuixos guardats i crec que estudiarà a fora el que li agrada i es dedicarà a això».

Polèmica pel futur d'Alejandra Rubio

La popularitat creixent d'Alejandra després de complir la seva majoria d'edat no ha fet sinó posar en dubte que la jove vulgui dedicar-se al disseny, cosa que els mateixos companys de feina de la seva mare comentaven a 'Sálvame' abans de la festa.

«Alejandra és fan d'Oriana i va comentar que si es quedés sense parella, li encantaria ser tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'», va assegurar Rafa Mora, qui participa en tots dos programes.

Encara que Mila Ximénez i Belén Esteban es van mostrar dubtoses, el col·laborador va assegurar que a la jove li agradaria participar en un 'reality show' o treballar per a algun programa de televisió.

Va ser la seva mare qui va desmentir aquestes paraules de forma taxativa: «Ni li ha passat pel cap fer aquests programes», sentenciava. Per aquesta raó, totes les Campos van posar l'accent principalment durant la festa a afirmar que Alejandra vol dedicar-se al sector del disseny.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris