rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, estudiarà disseny de moda

La col·laboradora de 'Sálvame' desmenteix que la seva filla vulgui incorporar-se a Mediaset
Alejandra Rubio vols estudiar disseny de moda | Xarxes socials

 

Des que Alejandra Rubio complís la majoria d'edat, s'ha convertit en una de les cares més buscades per a la premsa del cor a Espanya. La filla de Terelu Campos porta la televisió a la sang, per la qual cosa no és d'estranyar que les productores s'estiguin barallant per incorporar-la en les seves plantilles.

 

Sembla, però, que de moment no la veurem a la pantalla petita. Alejandra està a punt d'acabar batxillerat, i té pensat continuar amb els seus estudis un cop acabada l'educació bàsica. De fet, té fins i tot el camí decidit: disseny de moda.

 

Així ho revelava la mateixa Terelu a 'Sálvame', qui admetia haver parlat amb ella sobre aquest assumpte: «Té un grandíssim interès en estudiar disseny de moda», afegint que, a hores d'ara, es troben decidint si realitza el grau «amb altres sortides» orientades al camp empresarial.

 

 

Terelu Campos, orgullosa de la seva filla

La decisió d'Alejandra Rubio sembla més que presa i la seva mare, Terelu Campos, no va dubtar a aplaudir-la. Va reconèixer que la seva filla té una qualitat innata pel tema de la moda, i va afegir, en clau d'humor, que està convençuda que això no ho ha heretat d'ella.

 

«De mi no ho ha heretat», admetia Terelu, entre rialles. «Ella té infinitament més estil que jo», afegia, destacant així que la passió de la seva filla ve fermament fonamentada i assegurant que li donarà suport en la sortida acadèmica i laboral que acabi prenent.

 

¿Alejandra Rubio en ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’?

Malgrat totes aquestes afirmacions, Rafa Mora no dubtava a assegurar que Alejandra Rubio vol seguir els passos de la seva mare. El col·laborador va explicar que la jove estava desitjosa per incorporar-se com tronista a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i que fins i tot Mediaset ja havia contactat amb ella.

 

No obstant això, Terelu es va mostrar escèptica sobre aquesta possibilitat, assegurant que «a mi em sorprendria que volgués participar en un programa com'Mujeres y Hombres y Viceversa'». En aquest sentit, ha qualificat aquesta opció com «una bogeria», afirmant que les seves aspiracions van cap a un altre camí.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris