La filla de Terelu Campos s'independitza amb només 18 anys

Alejandra Rubio i Álvaro Lobo es traslladaran al barri madrileny de Malasaña després de confirmar-ho a través de les seves xarxes socials

Alejandra Rubio, hija de Terelu Campos.
Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos. | Instagram @alerubioc

La filla de Terelu Campos acaba de celebrar la seva majoria d'edat i fa unes setmanes va enviar un missatge molt emotiu a la seva mare, ara ha pres una decisió molt radical i important pel seu futur. Alejandra Rubio ha informat que s'independitzarà i anirà a viure amb la seva parella, Álvaro Lobo de 25 anys.

Les càmeres del programa de Telecinco 'Socialité' han anat fins al barri de Malasaña, Madrid, per preguntar als veïns què pensen sobre el trasllat de la jove parella. La majoria ha admès que ja els havien vist pels carrers del barri i que se sentiran a gust amb la seva presència.

Tot i que per la parella és una bona idea, alguns seguidors els han criticat a través de les xarxes socials argumentant que la decisió és molt precipitada, sobre tot perquè la filla de Terelu Campos fano res que va fer els 18 anys. Però precisament per això, Alejandra ha volgut crear el seu propi niu al costat de la seva parella.

Ja ho havia deixat caure en alguna ocasió

Alejandra Rubio té gairebé 128.000 seguidors en el seu compte d'Instagram i és on ja havia parlat sobre aquest tema. Ho va fer a través de la nova opció de 'preguntes i respostes' d'aquesta xarxa social quan un seguidor li va preguntar quan s'independitzaria amb Álvaro Lobo i ella va respondre: «Queda menys del que creieu».

Molta gent creu que només és una il·lusió, ja que la parella és molt jove i fa poc temps que estan junts. No obstant això, ells demostren anar totalment de debò o això diuen els que han pogut veure'ls comprant tot tipus d'articles per la llar en companyia de la seva mare.

La néta de María Teresa Campos ha confirmat que s'independitza a través de les històries de Lobo, concretament va compartir una fotografia on es pot veure la noia estirada en un llit i acompanyada del text «provant, provant» i els emojis d'una casa, una princesa de cabell negre i uns ulls amb forma de cor.

Álvaro Lobo es el novio de Alejandra Rubio, hija de Terelu Campos.
Álvaro Lobo és la parella d'Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos. | Instagram @alerubioc

La parella està molt enamorada

Tan Alejandra com Lobo demostren viure una relació molt intensa i comparteixen instants a través de les seves xarxes socials, demostrant que la diferència d'edat no els afecta. A més a més, els seus plans de futur són com els d'una parella totalment madura, ja que la filla de Terelu fins i tot ha compartit el nom que els agradaria posar-li a la seva filla Ásia, el dia que la tinguin.

Álvaro Lobo és un conegut 'influencer' a Instagram amb gairebé 25.000 seguidors, li agrada la música i els esports aquàtics. A més amb 25 anys és Dj, la seva cançó 'Otra mujer' supera les 14.000 visites a Youtube i la seva música s'ha pogut escoltar a les discoteques Gabana, Boom Room i Kapita de Madrid.


Comentaris

envia el comentari