YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La filla de Terelu Campos apareix per primera vegada amb la seva mare

Alejandra s'ha deixat veure després de complir la majoria d'edat

La hija de Terelu Campos posa junto a su madre por primera vez
La filla de Terelu Campos posa al costat de la seva mare per primera vegada| Hola

La filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, ha fet ja els 18 anys, un punt d'inflexió pel qual passen tots els fills de persones famoses, com ho és la televisiva Terelu. Aquesta s'ha volgut avançar a molts mitjans de comunicació y ha decidit fer un posat amb la seva filla, en exclusiva, per la revista '¡Hola!'. Al reportatge, a més, totes dues parlen de la seva relació i de l'adolescència de la jove.

Terelu ha confessat que, ja que ara la seva filla té 18 anys i sortiran imatges seves als mitjans si o si, ha preferit mostrar les primeres tal com elles volien: «Com sé que fotografiaran a la meva filla de totes maneres, he volgut que surti com jo vull, maca per dins i per fora. Posar amb mi no canvia res i qui cregui el contrari està equivocat».

Així és Alejandra Rubio, la filla de Terelu

Tot i que la col·laboradora de televisió ha tingut gran part del protagonisme del reportatge, s'han pogut conèixer moltes coses sobre la seva filla. La noia ha confessat que la seva passió és la moda. Té la intenció d'estudiar la carrera de 'Disseny aplicat a les noves tecnologies', ella mateixa explica una anècdota familiar molt maca en relació a això: «La meva àvia té guardats tots els meus dissenys des que jo era petita».

Alejandra és fruit del matrimoni que Terelu Campos va mantenir amb Alejandro Rubio, que es va trencar l'any 2003 després d'haver-se iniciat el 1998. Ara, la filla de l'exparella ja ha fet els 18 anys però espera que ara que ja no és menor «res canviï», afirma que no es vol veure afectada per la fama de la seva mare. 

Terelu Campos i Alejandro Rubio abans de separar-se
Terelu Campos i Alejandro Rubio abans de separar-se | Hola

La relació entre Terelu i la seva filla

Mare i filla han tingut sempre una molt bona relació. De fet Terelu sempre ha agraït el respecte que Alejandra ha tingut amb totes les seves parelles, després de separar-se del seu pare. Assegura que tot i això, sí que és cert que no a tots els ha tingut el mateix afecte: «Lògicament ha tingut més estima per uns que per uns altres i amb alguns segueix tenint contacte». Així succeeix en el cas de l'entrenador José Valenciano, segons diu.
 

Terelu afirma però que en l'adolescència sí que va tenir una època més difícil, de rebel·lia, potser com a conseqüència dels problemes de salut de la seva mare. Tot i això la col·laboradora vol deixar clar que la seva filla és una jove molt responsable i amb ganes d'estudiar, «si Alejandra marxés a estudiar fora, quedar-me sense ella seria molt estrany», assegura, i és que no pot viure sense ella.


Comentaris

envia el comentari