Muntatge amb fotos de Ramón Garcia i les seves filles.

Les filles de Ramón García, en xoc per l'última decisió que ha pres la seva mare

Ramón García i les seves filles han vist que Patricia Cerezo està canviant la seva vida

Ramón García sap que les seves filles, Natalia i Verónica, estan travessant uns mesos realment complicats. Primer, per la separació d'ell i la mare d'elles. I segon, per la mort de la seva àvia paterna.

Però a tot això cal unir que l'ex del presentador, Patricia Cerezo, ha decidit fer una cosa 'xocant'. En concret, s'ha convertit en col·laboradora de televisió, deixant a tothom, inclòs al presentador.
 

Ramon Garcia coneix el que pensa fer Patricia

El basc està intentant seguir endavant després del seu divorci, després de 24 anys de matrimoni. I això mateix és el que pretén fer la seva exdona. És més, ella sembla que està superant la ruptura perquè està fent passos importants, un exemple és la decisió que ha pres.

En efecte, el diari El Español sorprèn avui dient que Patricia pren un nou camí en la seva vida. Sí, perquè ha decidit començar a treballar en televisió, exactament com a col·laboradora.
 

Imatge de Ramón García amb la seva família.
Després de la ruptura del matrimoni, l'ex de Ramón García ha decidit treballar en la televisió | GTRES

És cert que ella és periodista, però sempre s'ha mantingut allunyada de la petita pantalla fins ara. Pel que sembla, tenia moltes ganes de provar l'experiència en aquest mitjà de comunicació i en aquest moment ha trobat l'oportunitat.

Per tant, serà  col·laboradora de manera puntual en el programa Juntos de Telemadrid, que presenten José Luis Vidal i Aran Santos.

▶️ Ramón García impactado con la nueva imagen de su ex mujer, Patricia Cerezo

Així mateix, han explicat que si ha acceptat aquest repte també és perquè li agrada el programa i perquè ella parlarà de la premsa del cor. Un camp que domina bastant bé.

D'igual manera, han cregut important dir que també ha dit que sí perquè «a ella no li agrada la polèmica ni les baralles. Per això, buscava un programa neutre allunyat de tot això. A més, té ganes de divertir-se i de fer coses noves».

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Patricia Cerezo ha demanat consell a Ramón per decidir el seu futur professional | Europa Press

Aquesta decisió, que ha deixat sorprès a tothom, no l'ha pres sola. Segons diuen, li ha demanat consell a Ramón. I aquest, encara que no s'esperava això, l'ha ajudat en tot moment.

Ramón García veu a la seva ex refer la seva vida

El presentador basc ara està centrat en la seva família i en el seu treball en el programa En compañía de Castella-la Manxa.

Ell no ha fet grans canvis en la seva vida després de la ruptura, tot el contrari que la seva exdona. A més de començar a treballar a la petita pantalla, ella està apareixent cada vegada més en la premsa i en esdeveniments socials.

Però això no és tot. Patricia també ha aconseguit refer la seva vida sentimental. Així, darrerament es coneixia que havia iniciat una relació amb l'enginyer Kiko Gámez, de 45 anys, que treballa com a directiu en la companyia Tuenti.

Muntatge fotogràfic de Patricia Cerezo amb el seu exmarit, Ramón García, i el seu nou xicot, Kike Gámez
Al contrari que García, Cerezo ha tornat a trobar l'amor | Catalunya Diari


Ell està divorciat també, té dos fills i coneixia a Cerezo des de fa molts anys. No obstant això, va ser a partir de febrer de 2021 quan va començar a tenir més confiança amb ella, a la qual ha ajudat en la seva separació.

Fruit d'aquesta llarga amistat ha sorgit l'amor, un amor que sembla fort, perquè ja ha conegut a la família de la seva noia.

És a dir, que l'ex de García està travessant una època plena de felicitat. Sí, perquè està renovant-se en tots els sentits i té molta il·lusió en el futur. Però, això no significa que encara no tingui una gran relació amb el presentador, al qual ha dit que estimarà sempre.