Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Els tres fills d'Antonio David Flores reben la foto que els deixa enfonsats

Antonio David Flores els ha deixat estupefactes amb la imatge que ha aparegut a les xarxes socials

Antonio David Flores, després d'un any molt complicat, sembla que torna a somriure. I no ho fa només per l'èxit del seu canal a YouTube o per l'èxit judicial de la seva filla gran. Ho fa també gràcies a la seva xicota, Marta Riesco, amb qui ha protagonitzat una impactant fotografia a Instagram.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores ja no amaga la relació amb Marta Riesco | Catalunya Diari

En concret, tots dos apareixen somrients, abraçats i molt enamorats. D'aquesta manera, deixen clar que la seva relació va vent en popa, malgrat qui li pesi. Per això els seus tres fills s'han sentit tristos, ja que apostaven perquè ell tornés amb la seva encara dona, Olga Moreno.

Antonio David Flores ja no s'amaga

L'excol·laborador de Sálvame ha mantingut en secret la seva relació amb la periodista durant molt de temps. Però, després d'una crisi entre tots dos en què van aclarir la situació, ara ja proclamen el seu amor als quatre vents. No s'hi amaguen i, com ella li va sol·licitar, fan per fi una vida com la de qualsevol altra parella.

▶️ Antonio David Flores, muy unido a sus hijos tras las declaraciones de Rocío Carrasco

Així, aquests dies han viatjat fins a València per descansar, gaudir del bon temps i assistir a un concert d'Alejandro Sanz. I, precisament, en aquest esdeveniment és on s'han fet una fotografia que després ella ha compartit al seu Instagram. És una instantània on apareixen molt abraçats, somrient-se i deixant clar l'amor que senten l'un per l'altre.

Aquesta imatge ella l'ha acompanyat precisament dels versos d'una cançó del citat artista titulada 'Mi soledad y yo'. Diu: «Et besaré, com ningú en aquest món et va fer un petó. T'estimaré amb el cos, amb la ment, amb la pell i el cor».

Aquesta publicació ha aconseguit més de 5.500 'likes', així com una llarga llista de comentaris. Molts d'aquests els donen l'enhorabona per la seva felicitat, però d'altres no dubten a carregar contra tots dos o contra l'Antonio de manera directa. Exactament els diuen coses com: «Tot per la pasta» i «Amb aquell ésser té el que es mereix, sou el mateix».

En aquesta mateixa línia es poden llegir: «Quins ridículs», «A veure el que dura» i «Doncs tot sencer per a tu». Molt més durs són uns altres: «Que bé que hagis buscat com a parella un maltractador psicològic exemplar» i «El que t'espera, temps al temps».

Antonio David Flores presumeix del feliç moment

El pare de Rocío Flores segur que ha deixat aquesta i els seus altres dos fills estupefactes amb aquesta imatge. És clar, perquè amb la publicació deixa palès que aposta per la seva relació amb Riesco i que està feliç al seu costat.

Una felicitat que també ha mostrat d'altres maneres. D'una banda, amb un vídeo que la reportera ha compartit a les seves xarxes socials on fa un resum de com ha estat la seva estada a València amb el seu noi. Ha presumit de l'hotel de quatre estrelles, d'escapades a la platja i, fins i tot, de riure amb ell.

D'altra banda, ho ha deixat de manifest amb un vídeo que ell mateix ha pujat al seu Instagram. S'hi mostra somrient i gaudint al màxim del concert d'Alejandro Sanz. Encara més, no ha dubtat a demostrar que és molt estimat pel públic.

Antonio David Flores apareix signant autògrafs i fins i tot fent-se fotos amb diferents fans que li van sortir al pas. Se sent tota una estrella i vol deixar clar que, malgrat tot el que s'hi ha explicat, segueix tenint el suport de molta gent.