Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concha Velasco amb mirada intensa

Els fills de Concha Velasco decideixen confirmar els rumors

Concha Velasco continua tenint un estat de salut força delicat

Concha Velasco és una de les actrius més estimades del panorama interpretatiu del nostre país. Tot i això, l'edat i el temps són inexorables per a tothom, fins i tot per a una estrella com ella. Sí, ja que l'actriu no travessa el seu millor moment respecte a la salut.

La veritat és que Concha Velasco està patint xacres pròpies de l'edat que la mantenen en un estat molt fràgil des de fa un temps. Una cosa que els seus fills mai han deixat de compartir, això sí, amb la màxima intimitat possible.

Tot i això, en aquestes destacades dates, Concha ha pogut rebre l'alta hospitalària per poder gaudir la nit de Cap d'Any amb els seus. I és que, recordem, l'actriu de 83 anys té diverses indisposicions que la mantenen en vela i tot depèn de l'opinió mèdica. Encara que, és clar, ha comptat amb el suport i les cures dels seus dos fills, Manuel i Paco, que no s'han separat d'ella ni un segon.

Concha Velasco i el seu fill, Manuel.
Concha Velasco amb el seu fill Manuel, amb qui manté una relació excepcional | Europa Press

Els dies previs al Nadal, Concha Velasco estava interna a l'Hospital Universitario Puerta de Hierro de Majadahonda, com informava 20 Minutos. I va ser el seu fill gran qui ha estat informant els mitjans de tot allò relacionat amb la seva mare. «Aquest ingrés respon a directrius mèdiques», deia.

Concha Velasco, al punt de mira

El seu fill Manuel tenia moltes esperances que la seva mare pogués superar aquest petit sotrac a la seva salut. «Tota la nostra família, que és molt nombrosa i espectacular, estem recolzant-la i confiem, una vegada que els metges ho considerin oportú, li donin l'alta aviat», deia esperançador. Unes paraules que s'han complert, ja que tots dos s'han menjat el raïm a la residència de gent gran on viu l'actriu des de principis del 2022.

Concha Velasco es troba molt ben cuidada per tots els metges i infermers que hi treballen. Una cosa molt necessària per a ella, ja que les seves contínues petites xacres li han provocat algun ensurt. A més a més, el centre està situat a la localitat madrilenya de Las Rozas, on té grans espais a l'aire lliure.

El fet de traslladar-se a aquesta residència ha estat una decisió molt important per a Concha Velasco, ja que l'artrosi que pateix, entre altres problemes, fa que necessiti cura les 24 hores del dia. I la seva família ja no la podia atendre de la manera més adequada.

«La meva mare ha recuperat la seva intimitat, els seus horaris, està perfectament atesa i tothom s'està portant fenomenal», explicava el seu fill a ¡Hola!. Alhora, Velasco ha rebut moltes visites en aquest centre, que ara és com casa seva, entre elles José Sacristán, Isabel Díaz Ayuso o Susana Urribari.

De fet, aquesta última avançava als periodistes que l'artista es trobava «dèbil, però amb el cap molt bé». Uns comentaris en què coincidien totes les visites de la cantant.

A més de l'artrosi que pateix, també té altres problemes que l'obliguen a mantenir-se al llit. Això sí, a la famosa actriu no li falta entreteniment, ja que té una 'tablet' on veu les pel·lícules i cançons que va protagonitzar i interpretar al seu dia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp