URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Els fills d'Arrocet s'enfronten per culpa de les Campos

El seu fill Alexis vol mantenir una seriosa conversa amb ell
Bigote Arrocet a Hondures | Cedida

 

Des que va començar la seva participació a 'Supervivientes', Bigote Arrocet no para de rebre males notícies. La seva relació amb la presentadora María Teresa Campos es troba cada vegada més en perill. Fa uns dies, les Campos van mostrar públicament el seu descontentament per la participació de l'humorista al 'reality'. Carmen Borrego va aconseguir ser fixa en els debats i Terelu ha estat temptejada per viatjar a Hondures. I per si no n'hi hagués prou, ara aquesta relació turbulenta també ha afectat els fills d'Arrocet segons informa 'ESdiario'.

Alexis, fill de l'humorista amb Annette Ledgard, ha discutit amb la seva germana Estefanía, que li va demanar que deixés de parlar del «seu» pare i la Campos. Ell li va etzibar: «Voldràs dir del 'nostre' pare». Els dos germans van iniciar, així, una seriosa discussió i no han pogut arreglar les coses perquè Estefanía va acabar bloquejant-lo. Maximiliano, germà d'Estefanía, li va treure importància a l'assumpte quan Alexis li va explicar el que havia passat, però des d'aleshores no han tornat a parlar.

 

Tant Alexis com la seva germana Gabriela creuen que la relació amb María Teresa Campos no afavoreix gens el seu pare i no entenen per què Arrocet els ha demanat silenci mediàtic mentre les Campos estan guanyant diners a costa seu. El fill més desconegut d'Arrocet vol mantenir una conversa amb ell quan torni de l'illa per explicar-li tot el que ha passat mentre ell no hi era.