INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Els dos fills grans d'Arancha, assassinada pel seu marit a Guadalajara, van sortir a demanar ajuda

El marit de la víctima la va assassinar davant dels seus tres fills
Arancha junto a su marido y agresor, Jesús Marín
Arancha amb el seu marit i agressor, Jesús Marín | Xarxes socials

 

  

El drama es va apoderar el passat dijous de la localitat espanyola d'Azuqueca de Henares (Guadalajara), quan Arancha va morir a mans del seu marit Jesús Marín. Hores després de la seva mort, de fet, la darrera notícia que ha revelat 'El Español' ha sobresaltat el país.

 

 

I és que una veïna de la jove Arancha, Esther, ha relatat que a les set del matí del passat dijous la parella va incidir en una forta discussió i va començar a «sentir sorolls». Així mateix, Esther, que va prosseguir explicant que «alguns dies començaven fins i tot a les sis», va explicar també que els dos fills grans d'Arancha van sortir a l'escala de l'edifici per demanar ajuda. «Han matat a la mare!», cridaven.

 

Una veïna va trobar als nens cridant a l'escala

 

Esther, la veïna citada, explica que va sentir «molt de rebombori» durant tot el matí. De sobre, però, els crits van acabar amb un silenci sepulcral. Va ser aleshores quan aquesta assegura que va sortir al replà de l'escala i va veure als nens cridant desesperadament.  

Minuts després arribaven els efectius del 112 i de la Guàrdia Civil. Aquests relaten que es van trobar amb un pis ple de sang i a l'interior d'aquest hi havia Jesús Marín, l'agressor de la víctima. Així mateix, aquest presentava un tall al coll i, pels indicis, tot sembla indicar que tenia la intenció de suïcidar-se.

 

Així mateix, Sílvia, una altra veïna de l'edifici, també va dir-hi la seva. Aquesta va explicar que va veure l'agressor sortint de l'edifici amb un llençol ple de sang. Tot i això, els veïns asseguren que en Jesús mai havia donat cap problema i que era «seriós i força quiet»

 

Víctima número 53 de la violència masclista al país l'any 2017

Malauradament, la mort d'Arancha representa la mort número 53 per violència de gènere aquest 2017. És, de fet, la tercera al país en menys d'una setmana després dels casos de Kenya Álvarez, assassinada a Barcelona el dia de Nadal, i Andrea Carballo, la jove de 20 anys que va ser segrestada per la seva parell i va morir en xocar amb el seu vehicle a Castelló.Comentaris

envia el comentari