Iñaki Urdangarin

Els fills d'Iñaki Urdangarin descobreixen que passarà amb la boda de l'any

Els fills d'Iñaki Urdangarin estan al corrent dels seus plans

La notícia del possible casament entre Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia continua mantenint-nos a tots alerta, sobretot per les reaccions dels seus familiars. Per començar, hauran d'esperar fins al juny si més no, quan l'exduc de Palma per fi pugui ser un home lliure. Però, aquest no és l'únic problema que tenen, ja que alguns dels fills d'Urdangarin s'haurien mostrat completament contraris que el pare refaci la seva vida tan ràpidament.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki Urdangarin té ganes de signar el divorci | GTRES

Pel que sembla, a Irene, la petita de la família, li hauria costat perdonar la seva infidelitat i tot el mal que Iñaki està fent a la infanta Cristina. De fet, això donava peu a una forta discussió durant l'última visita d'Urdangarin a Ginebra, on actualment viu la nena. «Irene amb prou feines li dirigia la paraula. Però, aviat l'afecte es va imposar a l'enuig i la filla va perdonar el pare», assegurava Pilar Eyre.

Foto d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i els seus fills.
Els fills d'Iñaki Urdangarin i de la infanta Cristina són conscients de la complicada situació familiar | GTRES

Sembla que, avui dia, Irene continua negant-se a escoltar les explicacions del seu pare i prefereix mantenir-se al marge. Per a ella, val més no saber res. En canvi, els seus germans Pablo i Juan ja han demostrat que donen suport al seu pare defensant-lo públicament.

Imatge d'uns reporters seguint Ainhoa Armentia pel carrer
Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin planegen casar-se | GTRES

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Els dos joves entenen que Iñaki està sent tractat injustament, quan la veritat és que no s'ho mereix. A més, els faria molt feliços veure que l'exduc de Palma ja té intenció de refer la seva vida.

De moment, i trobant-se en plenes negociacions de cara al divorci, l'advocat d'Urdangarin no ha dubtat a donar resposta a algunes preguntes. Així, ell mateix aclareix que el més important és el benestar dels nens, tant per a la infanta com per a Iñaki, i que les decisions s'han pres pensant en el millor per a tots. «S'han hagut de prendre decisions, s'ha parlat de la família, dels fills, del funcionament, de les vacances... durant setmanes i mesos», assegura el lletrat.

Iñaki Urdangarin té clars els seus plans de futur

Tot i això, respecte al casament, Mario Pascual ha preferit mantenir-se al marge. «No tinc la més mínima notícia sobre això. Això sí, m'agradaria que m'hi convidessin», ha dit.

També, pel que fa a la possibilitat que Iñaki escrigui les seves memòries, sembla que Pascual té molt clar el seu punt de vista. «Jo sempre li he recomanat que per parlar de memòries o qualsevol cosa cal parlar del passat».

Aquest és sens dubte un tema molt controvertit i sobre el qual molts s'han atrevit a opinar. I és que es rumoreja que la infanta Cristina hauria pagat molts diners al seu ex a canvi del seu silenci, ni més ni menys que fins a 2 milions d'euros.

«Els últims 11 anys és millor oblidar-los com més aviat millor, perquè el passat ha estat molt dur», opina l'advocat. «Hi ha hagut moments extremadament durs. Jo sempre li he recomanat que miri el present i el futur, que existeixen i poden existir».

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin passejant
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina estan en ple procés de negociació | GTRES

Ara mateix, el principal objectiu d'Urdangarin continua sent sortir del pou i trobar una feina. «Continua buscant i continua lluitant per tenir feina, però fins ara li ha estat impossible».

«Com molts ciutadans, Iñaki ha hagut de pagar un preu alt per determinades circumstàncies i ja ho ha pagat, tant econòmicament com personalment, amb la seva privació de llibertat. Caldria entendre que ja ha complert i no hi hauria d'haver cap estigma», al·lega Pascual.

«La seva imatge no passa desapercebuda, i no sé si hi ha alguna reticència per part de les empreses, però objectivament no n'hi hauria d'haver, perquè ha pagat la seva condemna àmpliament», conclou.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!