Els familiars de Felip VI que estan en números vermells

Han decidit vendre les dues propietats més importants de la família

El rei Felip VI parlant en l'acte d'homenate a les víctimes de la Covid-19
L'empresa patrimonial de la família està patint pèrdues importants | Europa Press

La infanta Pilar, germana gran de Joan Carles, perdia la vida a principis d'aquest any, el 8 de gener, a l'edat de 83 anys a causa d'un càncer de còlon que patia des de feia un any. A més, el seu estat de salut havia empitjorat a causa d'una pneumònia. Cinc mesos després de la seva mort, els cinc fills de la tieta del Felip VI estan reorganitzant l'herència que els hi ha deixat la seva mare.

Fa un parell de mesos, Simoneta, Joan, Beltran, Bruno i Ferran van decidir que la millor opció era vendre les dues propietats més importants que té la família. La primera és la mansió principal dels Gómez-Acebo que està situada a la zona de Puerta de Hierro. La segona propietat és la casa de vacances que la família té a la localitat de Calvià.

La mansió principal té més de 1.000 metres quadrats que es distribueixen en diverses plantes. L'edifici està construït en una superfície de més de 2.4000 metres de terreny amb una piscina privada i una pista de pàdel.

La casa que tenen a Mallorca ha servit de refugi per les vacances familiars, ja que disposa d'una situació privilegiada i unes increïbles vistes al mar. En el seu dia es va convertir en la guarida d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina durant el procés judicial del cas Nóos pel qual Urdangarin està empresonat.

L'empresa dels Gómez-Acebo pateix grans pèrdues

Tots dos habitatges tenen un significat molt important per a la família, per això la notícia de la seva venda va sorprendre a tothom. Ara, després de conèixer els motius, no és d'estranyar que els fills de la infanta Pilar hagin decidit vendre les propietats.

L'empresa patrimonial de la família, San Jacobo S.L., semblava ser un llegat multimilionari ple de propietats però la realitat és una altra i és que l'anàlisi dels seus comptes ha mostrat que pateix grans pèrdues.

San Jacobo S.L. és una societat dedicada a la compravenda i lloguer d'immobles i terrenys per compte propi. També s'encarrega de l'administració, gestió i desenvolupament del mateix patrimoni el qual té un actiu d'1.205.000 euros. No obstant això, l'empresa ha registrat unes pèrdues de 135.822,53 euros durant el 2019, una tendència que ja va registrar fa dos anys amb pèrdues de 165.000 euros.


Comentaris

envia el comentari