Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Juanma Castaño

Els fills de Juanma Castaño descobreixen un nou canvi a la seva vida

La popularitat de Juanma Castaño no deixa de créixer

La vida de Juanma Castaño ha fet un gir. I és que, tot i ser un dels periodistes esportius més reconeguts del nostre país, la seva popularitat va créixer després de passar per Masterchef Celebrity. 

Aquest comunicador va participar en la sisena edició d'aquest conegut concurs culinari. I, després de diverses setmanes d'esforç i dedicació, va guanyar. Tot i que, per primera vegada en la història del format, el premi va ser compartit.

Miki Nadal i Juanma Castaño a Masterchef.
Juanma Castaño i Miki Nadal es van convertir en els guanyadors de Masterchef Celebrity 6 | RTVE

Els jutges de l'última edició VIP del format no van ser capaços d'escollir un campió, així que, com a excepció, van proclamar a Juanma Castaño i Miki Nadal com els guanyadors del 2021.

Encara que sempre ha estat reconegut per la seva feina, el director d'El partido de Cope ha experimentat un gran canvi a la seva vida després de sortir en aquest programa. I això és una cosa del que els seus fills han començat a adonar-se'n.

Juanma Castaño està vivint un somni

Juanma Castaño no es pot creure el gir que ha fet la seva vida l'últim any. I és que, gràcies a aquest format de TVE, ha pogut fer el salt a la petita pantalla. Aquest passat dimarts 26 d'abril, el periodista ha acudit al programa La Azotea del canal Trece per parlar de la seva nova vida.

Aquest comunicador ha dit que sempre estarà agraït amb Masterchef Celebrity per la visibilitat que li han donat. Encara que ha confessat que té por que la gent se n'avorreixi.

Fotografia de Juanma Castaño.
Juanma Castaño és una persona molt ocupada | Europa Press

«Tinc un problema i és que crec que estic al límit de caure una mica pesat i que diguin: "ja està una altra vegada aquest". Arriba un moment en què ja em fa vergonya perquè la gent dirà que me'n vagi a casa meva perquè soc un pesat», ha dit.

Encara que el que més preocupa a Juanma Castaño de tota aquesta experiència és convertir-se en un personatge televisiu i deixar de banda la seva faceta com a periodista esportiu.

«Tampoc em vull convertir en un personatge. Jo faig un programa de ràdio a la nit i em van ficar en un concurs de cuina a la tele, que és el que va ser el salt de popularitat en aquest sentit».

Juanma Castaño ha vist com la seva popularitat s'ha disparat

Juanma Castaño no està acostumat a la fama, per això, que el coneguin a tot arreu és una cosa nova per a ell. «Abans estava ficat al món de l'esport i ara he fet un salt en què ja noto que em coneixen».

El periodista ha volgut compartir amb l'audiència de La Azotea una divertida anècdota que va viure en un dels seus viatges als Estats Units.

«Vaig anar a Nova York fa un mes i em coneixia molta gent. I no espanyols. Eren llatins que veuen el canal internacional de Televisió Espanyola. Em feia vergonya...», ha explicat Juanma Castaño entre rialles. «Em paraven i vaig pensar: "soc un famós internacional"».

Juanma Castaño a Masterchef
La gent segueix els passos de Juanma Castaño en el supermercat | TVE

El locutor de ràdio també s'ha adonat que, gràcies a la seva participació a Masterchef Celebrity, s'ha convertit en tot un referent de la gastronomia espanyola.

«Ara soc una persona molt respectada als supermercats. Les senyores es fixen en el que jo compro com si jo fora una referència. Porto el mateix que la senyora a la cistella: iogurts, llimones, patates i cebes. No faig alta cuina a casa meva».

«És curiós com m'he acostat a un altre tipus de gent, que és gent que et rep millor que la gent de l'esport. A l'esport hi ha de vegades molta tensió. Aquí, la gent s'ho ha passat bé, t'han conegut i ho han gaudit», ha dit Juanma Castaño.

Juanma Castaño confiesa la traumática situación que viven sus hijos