Primer pla de Mario Vargas Llosa.

Nova plantofada dels fills de Mario Vargas Llosa a Isabel Preysler

Vargas Llosa ha descobert les intencions dels seus fills, que no agradaran gens a la seva ex

Fa aproximadament un mes que Mario Vargas Llosa va trencar la seva relació de vuit anys amb Isabel Preysler. Una ruptura que va agafar tothom per sorpresa, generant una infinitat de notícies, i que va alegrar enormement als fills de l'escriptor. Uns fills que ara sembla que estan intentant aconseguir una cosa que fastiguejarà molt a la 'reina de cors'.

Segons sembla, estan fent tot el que està a les seves mans perquè la seva mare, Patricia Llosa, i el seu pare donin una nova oportunitat a la seva història d'amor. I, pel qual es coneix, alguna cosa estan aconseguint.

Almenys, han aconseguit que deixin de banda les seves picabaralles i es vegin amb molta freqüència, com ja hem anat comprovant. I ara, una exclusiva de Semana és la que ha donat més dades sobre els plans dels plançons de Mario Vargas Llosa.

Mario Vargas Llosa descobreix les intencions

Mario Vargas Llosa és conscient que la seva separació de Preysler ha generat moltíssim enrenou mediàtic. S'han publicat nombroses notícies sobre les seves causes, i fins i tot dels rumbs que estan prenent les vides de tots dos. I així és com hem pogut saber que Mario cada cop és més a prop de la seva dona.

L'escriptor i Patricia van trencar de forma polèmica en conèixer-se la relació amb Isabel. Una situació que va propiciar el despit i la rancúnia entre tots dos, cosa que els va fer distanciar-se absolutament. Tot i això, sembla que des de fa uns mesos la cordialitat ha tornat a regnar entre ells, i això és gràcies als tres fills que tenen.

Imatge de Mario Vargas Llosa al costat de la seva exdona Patricia
Mario Vargas Llosa i Patricia cada cop comparteixen més moments junts | Xarxes Socials

Álvaro, Gonzalo i Morgana, segons la revista Semana, són els qui estan aconseguint que els seus pares acostin postures i llimin asprors. I sembla que ho estan aconseguint segons les imatges que s'han anat publicant. Unes fotos on se'ls veu a la casa familiar, d'escapada i fins i tot sopant fora de la llar.

Aquest 'triomf' és fruit que els fills de Mario Vargas Llosa desitgen que l'escriptor i Patricia es donin una nova oportunitat. Per aquest motiu, segons fonts propers a aquells, «estan fent tot el possible per acostar-los. Els encantaria tornar-los a veure junts», com s'ha publicat.

Mario Vargas Llosa fa feliços als seus fills

L'ex d'Isabel Preysler té molt contents als seus fills pel seu acostament a la seva mare, així com per haver trencat amb Isabel. I és que, segons la font que té la revista, «no la suporten».

És més, Mario Vargas Llosa ha vist que aquesta font ha deixat clar que consideren que ho han recuperat plenament. Sí, perquè poden quedar amb ell en qualsevol moment i sense necessitat que hi sigui present.

Mario Vargas Llosa amb el seu fill Gonzalo
Mario Vargas Llosa sap que els seus fills ja no suportaven a la seva ex | GTRES

Vaja, que sembla que la família torna a estar més unida que mai i està feliç del moment tan bo que estan vivint. Tant és així que podrien assistir tots junts, inclosa Patricia, a una cita molt especial que tindrà lloc el proper 9 de febrer. Ens estem referint a l'ingrés de Mario a la Reial Acadèmia de França.

Amb una solemne cerimònia tindrà lloc aquest ingrés, que desperta molta curiositat per saber si la que va ser la seva dona decideix acompanyar-lo. Si ho fes, seria tota una declaració d'intencions sobre el seu recent acostament.

Pla general de Patricia Llosa, exdona de Mario Vargas Llosa
Mario Vargas Llosa podria tenir la companyia de Patricia en una cita molt especial | Europa Press

Caldrà esperar, per tant, per veure si aquesta presència es produeix o no a l'esdeveniment. Si es produeix, segur que a Isabel l'enfadarà, ja que deixarà de manifest que el seu ex li ha trobat 'substituta' de manera molt ràpida.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp