Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Els fills de Nacho Palau acaben llegint el missatge que aclareix el tema del seu pare

Nacho Palau ha publicat un missatge molt especial a les xarxes socials

Nacho Palau està sotmetent-se a un dur tractament pel càncer de pulmó que recentment li ha estat diagnosticat. Però, tot i això, està feliç per tenir l'afecte de tanta gent que cada dia li desitja una ràpida recuperació. A tots ells, els ha dedicat un missatge que ha publicat a les xarxes socials.

Amb aquesta publicació, que pot ser que els seus fills hagin vist, no només els ha volgut donar les gràcies. També els ha explicat com es troba, els ha deixat clar que és molt positiu.

Nacho Palau reapareix a les xarxes

L'ex de Miguel Bosé pràcticament havia deixat de banda Instagram des que va revelar la malaltia que pateix. Tot i això, ara ha tornat a fer una publicació al seu compte i és que l'ocasió ho demanava. Ho ha fet per agrair la quantitat de missatges d'afecte que està rebent i de felicitacions que li han arribat pel seu 50è aniversari.

Exactament, ha penjat un vídeo realitzat pel seu club de fans on apareix somrient en diverses fotografies i on es resumeix el seu pas per Supervivientes. Ell ha acompanyat el vídeo d'un text molt especial: «Estic envaït de tants missatges i mostres d'afecte. De debò, no tinc paraules».

Tot seguit, ha volgut donar les gràcies a tothom que se n'ha recordat i els ha llançat una declaració d'intencions. Ha escrit: «Moltes gràcies a tots i estigueu tranquils, que ens en sortirem. Un petó enorme i, un altre cop, moltíssimes gràcies».

Nacho Palau, aclaparat per tantes felicitacions

L´escultor valencià amb aquesta publicació ha deixat clar l´amor que li arriba de moltes persones. És més, totes aquestes mostres d'afecte li han arribat el dia del seu aniversari. Per això, no ha dubtat a compartir algunes de les felicitacions especials que ha rebut.

Per Nacho, sens dubte, una de les més importants ha estat la del seu xicot, Cristian Villela. Aquest ha pujat al seu perfil d'Instagram una fotografia dels dos junts i riallers a la platja. A més, ha acompanyat la foto d'aquestes paraules: «Avui és l'aniversari de la meva persona preferida per valent, per estoic, per divertit i per ser un pare dels millors». «Sempre al teu costat».

Nacho Palau
Nacho Palau està encantat amb la felicitació del seu xicot | INSTAGRAM @NACHOPALAU @CRISTIANVILLELANAZAL

De la mateixa manera, li han fet molta il·lusió  els missatges d'alguns companys de Supervivientes. Així, per exemple, Ana Luque ha compartit un vídeo de tots dos cantant a l'illa amb una dedicatòria emotiva. Aquesta diu: «Gràcies a la vida per haver-nos creuat pel camí, felicitats, amic».

A això, Palau li ha contestat: «Estimada Ana, no saps com trobo a faltar aquests moments i el teu riure».

▶️ Vídeo del dia

Tampoc no ha faltat la de la seva gran amiga Desy, que li ha dedicat una felicitació tendra. Li ha dit: «Estic comptant els minuts i els dies que falten per fer-nos aquesta abraçada que tant ens mereixem. Moltíssimes gràcies per la teva amistat».

«Cada dia et faig saber com ets d'important per a mi. Et vull demanar que t'ho passis genial avui al costat de la teva família, amb els nens i amb Cristian, que és un àngel a la teva vida i que a mi em té enamoradeta. No se'n fan 50 cada dia. Per tant,  passa-t'ho genial, posa't bé i no paris de lluitar perquè ets un lluitador».

A això ha afegit: «Jo em sento molt orgullosa de dir que soc la teva amiga». Davant d'aquestes paraules, Palau ha respost escrivint: «No et puc estimar més. Cada dia em fas saber com ets d'important no només per mi, sinó per tots. T'adoro, moltes gràcies i petonets a Luciano».