Iker Casillas

Els fills de Sara Carbonero ja saben la notícia de la nova xicota d'Iker Casillas

Iker Casillas no amaga a la seva exdona ni als seus fills el que està passant

Iker Casillas ha estat relacionat amb moltes dones des que es va separar de Sara Carbonero fa gairebé dos anys. La premsa del cor l'ha estat perseguint i fins i tot ha hagut de desmentir alguna relació que li han atribuït. Ara, però, sembla que els rumors són certs i que l'exporter del Reial Madrid hauria tornat a trobar l'amor.

L'agost passat unes fotografies publicades per la revista ¡Hola! van alarmar sobre una possible relació entre Iker Casillas i María José Camacho, vídua de Francesc Arnau. No obstant això, el de Móstoles va desmentir la relació amb un tuit . «NO HI HA CAP NOVA IL·LUSIÓ! El que sí que hi ha, és una nova INVENCIÓ! Quina manera de muntar-se una història… de bojos!».

A Iker li han atribuït una multitud de romanços

Iker sembla acostumat a desmentir aquesta mena de rumors, ja que últimament se l'ha relacionat amb la dissenyadora sevillana Rocío Osorno, l'actriu Alejandra Onieva, Nadia Alexandrova o Sara Denez. Però, tots aquests rumors han estat desmentits pel mateix Casillas a les seves xarxes socials.

Recentment, Iker ha estat relacionat amb Ana Quiles, periodista esportiva que va cobrir la Copa del Món a Qatar. L'exmarit de Sara Carbonero i Ana van coincidir al país àrab i van xerrar una estona pocs dies abans de la final. Segons ha transcendit, Casillas hauria viatjat a la capital italiana per reunir-se amb la periodista, que actualment col·labora amb el canal Rai 2 i amb Deportes Cuatro.

Iker Casillas podria haver tornat a trobar l'amor amb una periodista

Quiles va néixer a Elx el 1992 i va compaginar els seus estudis de Disseny de moda, producte, patronatge i moda amb els de periodisme. Aviat va començar la seva carrera a la televisió i a les ràdios locals. El 2016 va començar a treballar en una agència de notícies a Roma i va trobar el seu lloc als mitjans internacionals.

Ha treballat de redactora, de reportera i de presentadora, a més d'en periodisme esportiu. Una altra de les seves passions són la moda i els viatges i, per a ella, la seva família és el seu pilar fonamental. «M'han ensenyat a ser independent, a valdre'm per mi mateixa i a perseguir els meus somnis amb humilitat, sense oblidar-me de les persones que m'envolten».

Muntatge amb les fotos d'Iker Casillas i d'Ana Quiles
Iker Casillas podria estar enamorat un altre cop | Catalunya Diari

El programa 'Socialité' va anunciar la possible relació entre Iker i la jove il·licitana. Pel que sembla, la parella es coneixeria des del mes de setembre. Tot hauria començat amb un 'like' del porter a la noia en una de les seves publicacions d' Instagram. Després, l'esportista es va escapar uns dies a Roma, ciutat on desenvolupa la seva activitat laboral la reportera i, més tard, ella va passar uns dies a Madrid.

Fa pocs dies, la parella ha estat vista pels carrers de la capital italiana, menjant i sopant a diversos restaurants. Una testimoni de la trobada entre Iker i Ana va ser al mateix restaurant que ells i es va gravar a si mateixa amb el mòbil. Al vídeo es pot veure la parella darrere asseguda en una taula, inconscients que han estat descoberts.

«Ell estava molt relaxat fins i tot amb les cames estirades en una altra cadira, estaven parlant del dia a dia, de coses», assegurava la persona que els havia captat junts. Iker Casillas i Ana es van mostrar molt còmplices, «molt propers» i «parlant del dia a dia», segons la testimoni.

Coincidint amb els rumors de la nova il·lusió d'Iker, Sara Carbonero ha oficialitzat la seva relació amb Nacho Taboada, amb qui surt des de fa mesos. La periodista va viatjar fins a Barcelona per acompanyar el músic a un concert a la Sala Galileo. Carbonero va posar somrient davant de la premsa en arribar al recinte on tenia lloc l'esdeveniment.

Imatge de Sara Carbonero amb Nacho Taboada
Sara Carbonero ja no s'amaga de la premsa | GTRES

Després de mesos amagant-se dels reporters, Sara s'ha deixat veure en públic acompanyant la seva parella, fet que coincideix amb el moment que el seu exmarit és relacionat sentimentalment amb una dona també periodista, com ella.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp