Ana Obregón plorant

Filtren la dolorosa confessió d'Ana Obregón sobre el seu fill mort: «sis mesos»

Ana Obregón s'obre en canal i fa una confessió molt dura sobre el seu fill, Álex

Fa un any i mig, Ana Obregón va perdre el seu fill, Álex Lequio, a causa d'un càncer. El jove va morir als 27 anys després de diversos anys fent front a una malaltia contra la qual va lluitar amb totes les forces, però finalment va acabar perdent la batalla.

Arran de la mort del noi, Ana va passar un calvari en solitud del qual li ha costat molt de temps recuperar-se.

Amb l'ajuda de les seves germanes i dels seus millors amics, a més de la seva representant, Susana Uribarri, la presentadora i biòloga es va armar de valor i va intentar tirar endavant després d'estar mig any pràcticament incomunicada a casa seva.

Ana Obregón s'obre en canal amb Bertín Osborne

No va ser fins a la nit de Cap d'Any del 2020 quan la vam tornar a veure a la televisió, quan va presentar les Campanades amb Anne Igartiburu. Va ser un moment molt emotiu en què Obregón va recordar el seu fill, i tot Espanya es va commocionar.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Ana Obregón ha concedit una entrevista molt complicada a Bertín Osborne | Mediaset

Divuit mesos després, Ana Obregón va concedir una entrevista a Bertín Osborne per a 'Mi casa es la tuya'. Una entrevista que, segons el presentador, va ser una de les més difícils que ha fet durant tots aquests anys que ha estat al capdavant del programa.

Ahir, dilluns, a les 22:00, en ple prime time, Ana Obregón es va obrir en canal davant de l'audiència de Telecinco. Va explicar com ha sigut de traumàtica l'època que ha viscut des de la mort del seu fill fins ara.

«No s'ha deixat res al tinter»

Ahir a la tarda, només començar 'Sálvame Lemon Tea', María Patiño i Terelu Campos van fer una breu entrevista a Bertín Osborne. El van tenir de convidat a l'espai per a preguntar-li quines impressions tenia hores abans que s'emetés una entrevista que impactaria els seguidors d'Ana Obregón.

«T'has enfrontat a l'entrevista més difícil del programa?», preguntava Terelu a Bertín.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón ho ha explicat tot sobre la mort del seu fill, Álex Lequio | Catalunya Diari

«M'he enfrontat a moltes entrevistes complicades, però per a mi, aquesta, anímicament sí que ho és», confessava el cantant.

«Quan coneixes una persona des que éreu petits, i la seva família, perquè l'Anita ha format part de la meva família, això t'impacta. Ella m'explica amb pèls i senyals tot el que ha passat i el que ha viscut. És un programa molt emotiu des del principi fins al final. No s'ha deixat res al tinter», avisava Bertín poques hores abans de l'estrena de la nova temporada de 'Mi casa es la tuya'.

«Vaig estar sis mesos sense sortir de la meva habitació»

En un avançament de l'entrevista, es va poder veure com Ana Obregón s'obria en canal per a confessar com de dur havia estat el procés posterior a la mort del seu fill, Álex.

Ana Obregón amb mala cara
Ana Obregón diu que va estar sis mesos sense sortir de la seva habitació | GTRES

«Quan va morir el meu fill, les meves germanes es van traslladar aquí, a Madrid, i vaig estar sis mesos a la meva habitació sense sortir. Em costava parlar, perquè el món es va aturar. Quan perds un fill, et mors en vida», confessava Obregón davant la mirada atònita del presentador.

Després de veure aquest vídeo, Terelu va recordar el dia que Ana li va contestar el missatge de condol que li havia enviat quan Álex va morir. «L'enteresa de les paraules de l'Ana al whatsapp que em va enviar, no te la puc ni descriure», sentenciava la presentadora de 'Sálvame Lemon Tea'.