Les parelles concursants de La Isla de las Tentaciones 3 a la platja

Es filtra la primera infidelitat de 'La última tentación': «Molt natural tot»

Un avanç del 'reality' mostra a Fani tornant a ser-li infidel a Christopher

La nova edició de 'La Isla de las Tentaciones' està a punt de veure la llum. Un moment en què les mítiques parelles que ens han robat el cor tornaran a veure's les cares.

Fani i Christofer, Lucía i Isaac, Lester i Patry, Andrea i Roberto, i Mayka i Alejandro tornaran per arreglar els seus comptes pendents a República Dominicana.

I a poques hores perquè descobrim per fi què ens espera, ja s'han filtrat les suposades imatges de la primera infidelitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Es tracta d'un petit avanç emès pel mateix programa i que ens ha deixat amb ganes de més. Així, hem pogut descobrir també quin serà el crit d'aquesta nova edició: «Christofer, para. Christofer, para!», se sent cridar a Fani mentre surt corrent darrere de la seva parella.

Un fet que cobra sentit després de veure que qui fos protagonista absoluta de la primera temporada del 'reality' s'ho passa molt bé en braços d'un dels temptadors, Julián.

De moment tot fa pensar que podria haver-li sigut infidel una vegada més al seu xicot. I és que ja en la primera edició la parella va acabar bastant malament. Concretament, amb Christofer corrent per la platja cridant «'Estefaníaaa'».

Després que Fani caigués en la temptació amb Rubén, i el seu xicot abandonés abans d'hora el programa, inesperadament es donaven una segona oportunitat. Així, sis mesos després reapareixien junts i de la mà disposats a lluitar per la seva relació.

No obstant això, tal com assenyalava el mateix Christofer en la presentació del 'reality', aquesta vegada no les tenia totes. El xilè deixava molt clar que no posava la mà al foc per la seva noia, sent conscient que podia tornar a fallar-li.

«No va ser un bon record. Ho tinc molt marcat. Trepitjar una platja o veure una palmera em costava», confessava el jove.

En aquesta ocasió, tal com recalcava, «no posaria la mà al foc per ella ni boig». A més, assenyalava que «mai havia donat una segona oportunitat a ningú, ni vaig pensar que la donaria. Una cosa és perdonar i una altra oblidar».

Però, malauradament, tot sembla indicar que tornarà a enfrontar-se per segona vegada als seus pitjors temors a República Dominicana.

Les xarxes cremen amb la primera infidelitat de 'La última tentación'

«Tornem de nou, com en la primera edició», insinuava Fani. Però, encara al seu noi no semblava fer-li molta gràcia: «Bé, de nou, nou... No anem».

«Nerviós estic. Em fa por», afegia neguitós. Sembla que Christofer no permetrà que li trepitgin i humiliïn de nou, motiu pel qual abandonaria la foguera de confrontació.

A la 'promo' no hi ha ni rastre seu, així que els fans ja estan plantejant-se les diverses opcions que han pogut tenir lloc. Per començar, Fani podria córrer darrere seu per retenir-lo després d'haver descobert la seva nova infidelitat o fins i tot, que fos ella la que ha vist alguna situació compromesa del seu noi.

S'accepten apostes, i les xarxes ja estan cremant. «Això de Fani ja no té nom, això és amb totes les seves lletres humiliar a la teva parella...», comentava una usuària.

«Amb Julián? Ho veig i no ho crec. Si ella passava d'ell en la primera edició», opinava altra.

«Se sabia de sobres que cauria Fani. Aquesta no estima a ningú! Només va tornar amb Christofer perquè Rubén li va donar el pal! I segurament Julián li farà el mateix!», deia un altre usuari.

I hi ha fins i tot qui pensa que es tracta d'un muntatge. «Això de @fanicarbajy i @cguzman46 penso que ja és tot un muntatge. Malgrat que no pugin 'stories' junts, de vegades se'ls escapa i coincideixen en els llocs on es troben cada un amb diferents amics».