Olga Moreno somrient, amb caçadora vermella i fons neutre

Filtrat el contingut d''Ahora, Olga': ataca sense pietat a algú (i no és Rociíto)

El programa especial sobre Olga Moreno ja està gravat. Hem conegut què dirà la dona d'Antonio David Flores i contra qui atacarà

El programa d'Olga Moreno que Telecinco emetrà aquesta nit ja està totalment preparat. Res s'ha deixat a la improvisació i els directius de la cadena han preferit tenir-ho tot gravat i enllaunat per evitar sorpreses d'última hora.

Segons ha anticipat 'La Noticia Digital' i ha confirmat 'Vanitatis', el programa 'Ahora, Olga' es va gravar ahir a la tarda. L'espai es va dur a terme en un dels platós centrals de Mediaset mentre s'emetia 'Sálvame'.

Molt poca gent estava al corrent que a pocs metres del plató on la filla de Rocío Jurado col·labora setmanalment, estava Olga donant la seva versió de la història.

El format d''Ahora, Olga'

S'havia especulat que la resposta d'Olga Moreno a les acusacions de Rociíto tindrien un format documental. Es parlava d'un programa especial amb diversos capítols i en el qual Olga aniria responent a extractes de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Finalment s'ha optat per un programa amb dues parts. D'una banda Olga anirà responent als aspectes més controvertits del documental, en format rèplica directa. Després, hi ha també una entrevista extensa en què els periodistes li preguntaran per altres temes complementaris.

Olga no aportarà documentació de cap classe. En contraposició amb el documental de Rociíto en què tot estava molt documentat, ella s'asseu a parlar sense res.

Fonts pròximes a la sevillana asseguren que explicarà la seva experiència durant 20 anys al costat d'Antonio David i dels nens. No vol entrar, pel que es veu, en el fons d'alguns temes, únicament transmetre les seves impressions i sensacions.

El programa estava emparaulat amb Antonio David des de fa temps, però hi ha hagut molt pocs dies per preparar-lo. De fet, la primera interessada a pautar molt bé el format de l'espai ha estat la pròpia Olga.

La sevillana és conscient que no coneix tots els detalls del documental de Rocío Carrasco i que algunes preguntes poden deixar-la sense arguments.

Kiko Hernández o Antonio Rossi faran les seves preguntes a Olga Moreno

Ja es coneixen també els col·laboradors que participaran en l'entrevista d'aquesta nit. A més de Marta López i Isabel Rábago, dos noms ja han sortit a la palestra. Es tracta del periodista Antonio Rossi i de Kiko Hernández.

Hernández ha estat una de les figures més crítiques que Olga Moreno ha tingut durant el temps que ha passat a 'Supervivientes'. Si es confirma la seva presència aquesta nit a l'entrevista, serà clarament el contrapunt a altres periodistes amb perfils més tècnics i neutres.

Rossi ha explicat a 'El Programa de Ana Rosa' que «se li preguntarà per tot el que està damunt de la taula, deixant al marge tot el relatiu a Antonio David». El periodista ha puntualitzat: «Excepte tot el que està judicialitzat o qüestions relatives als nens, Olga respondrà a tot allò que Rocío Carrasco ha dit».

Fidel Albiac, l'objectiu de les crítiques del programa

Olga Moreno s'ha assessorat bé sobre les respostes que ha de donar aquesta nit. Segons ha explicat Alessandro Lequio aquest matí, «Antonio David Flores està preparant un atac judicial en diversos fronts i vol que el paper d'Olga nedi a favor del corrent».

Sota aquesta premissa, Olga no entrarà en qüestions espinoses que estiguin dirimint als jutjats, sinó que opta per temes més personals. I un dels seus objectius serà Fidel Albiac, marit de Rociíto.

Bona part de les seves respostes serviran per desacreditar el paper de Fidel en el desgast de la relació entre Ro, David i la seva mare. Respondrà a Rociíto amb la seva mateixa moneda: atacarà a Fidel mateixa manera que Rocío va fer amb ella, en qualitat de dona d'Antonio David.

'Oa' explica la relació amb 'la seva nena' i com va viure la pallissa de Rocío Flores

Finalment, una altra de les qüestions que ocuparà molts minuts de l'espai serà la relació de Rocío i David, fills d'Antonio David, amb Olga. 'Oa', com ells l'anomenen en la intimitat, ha estat un pilar fonamental en la vida d'aquests nens. En el moment en què abandonen la llar materna, Olga passa a ser la seva 'segona mare'.

Olga explicarà aquesta nit la seva versió sobre les trobades entre Rociíto i ella a l'hospital. També donarà la seva versió de la topada als jutjats i explicarà com va viure els dies de la pallissa de Ro a la seva mare.

A Olga, segons farà saber en el programa, li costa creure que Rocío Flores hagués fet una cosa així. Segons la sevillana, no va amb la naturalesa de «la seva nena». El programa s'emet aquesta nit a partir de les 22:00 i el presenta Carlos Sobera.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.