Primer pla de Rocío Carrasco

Filtren el contingut del contenidor amb el document més íntim de Rocío Carrasco

Surt a la llum el secret més ben guardat de la filla de Rocío Jurado

Rocío Carrasco segueix custodiant la comitiva de camions amb les pertinences de la seva mare, Rocío Jurado. El programa especial que Telecinco ha fet en homenatge a la mítica cupletista ha creat una gran expectació.

Ahir era el dia en què es descobririen el gran secret de mare i filla i, abans de revelar-lo oficialment, es va filtrar. Una cosa que és habitual quan les xarxes socials comencen a especular.

Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera
Expectació màxima per tots els objectes personals de Rocío Jurado que la seva filla guardava | GTRES

Els fans de Rocío Jurado volien saber què guardava la seva filla en un garatge de Guadalix de la Sierra. I és que aquests contenidors han estat ni més ni menys que tretze anys sense veure la llum.

Han sigut vint quilòmetres de trasllat de tres camions amb disset contenidors i un altre de petites dimensions amb un contenidor especial. I és que dins d'aquest últim hi havia diversos documents inèdits.

Rocío Carrasco, emocionada per una sorpresa sobre la seva mare

La filla de 'la més gran' ha seguit de prop el trajecte de tots aquests tràilers, que han fet un recorregut de més d'una hora. I tot es va veure en directe a 'El último viaje de Rocío', a Telecinco.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Revelen el document més íntim de Rocío Carrasco i la seva mare | GTRES

El secret més ben guardat de Rocío Jurado era dins d'aquest contenidor especial. I tota l'audiència esperava que al final del programa es revelés què era.

Treuen a la llum el document més personal de Rocío Jurado

El cas és que a Twitter ja s'estava especulant amb què podia ser aquest document tan secret. Diversos internautes apuntaven que el camió en qüestió, que va entrar a les instal·lacions de Mediaset poc abans de les 18.00, contenia unes cintes inèdites.

Parlem d'unes cintes de Rocío Carrasco cantant amb la seva mare, Rocío Jurado. Alguns consideraven que aquesta era la gran sorpresa que es trobaria la filla de l'artista. I la veritat és que, des de l'inici de l'homenatge, a Rociíto se la va veure molt emocionada, cosa que va anar in crescendo amb el pas dels minuts.