Es filtren fotografies dels reis que no es corresponen amb l'estricte protocol de la casa reial

El rei Felip VI i Letícia Ortiz han estat fotografiats en situacions molt qüestionables

El rei Felip i la reina Letícia en un posat oficial de la casa reial | Casa del Rei

El protocol de la casa reial ha estat sempre molt estricte. Tots els membres de la família han de seguir unes certes normes, sobretot quan estan en públic. Per aquest motiu, hi ha molt poques fotografies sobre les quals el rei Felip VI o la reina Letícia puguin ser qüestionats. No obstant això, s'han filtrat algunes imatges que no es corresponen per res amb els cànons reials. A continuació te n'ensenyem algunes.

—Els reis en tricicle: A la imatge es pot veure el rei i la reina en un tricicle infantil de color rosa, segurament propietat d'alguna de les seves dues filles. A més, tots dos porten un casc rosa que fa conjunt amb el vehicle. Tot i l'absurditat de la situació, tots dos semblen passar-ho molt bé.

El rei i Letícia en un tricicle infantil | Cedida

 

—La roba interior de la reina: En un dels actes de la casa reial, la reina Letícia no va triar la faldilla adequada. Va escollir una lleugera faldilla vaporosa en un dia de vent. En sortir a l'exterior, una ràfega va aixecar la faldilla de Letícia deixant al descobert la seva roba interior.

La reina va tenir un petit incident en un dia ventós | Cedida

 

—La reina fumant: Malgrat que des que forma part de la casa reial mai se l'ha vist fumant, hi ha fotografies seves que confirmen que tenia aquest vici.

Letícia amb paquest de tabac | Cedida

 

—Letícia destapada: El passat de la reina abans de formar part de la Casa del Rei sempre l'ha perseguit. Recentment, l'escriptor català Isidre Cunill publicava el llibre 'Letícia Ortiz, una republicana a la cort del Rei Joan Carles I' el contingut del qual destapava episodis molt personals de Letícia. Entre aquests, hi ha un suposat avortament a Mèxic a principis del 1996.

Un escriptor català ha publicat un llibre amb els secrets més foscos de la reina. | Cedida

 

—Les targetes black: Un dels escàndols més recents protagonitzats per Letícia que hi va haver va ser el missatge que va enviar a un dels implicats en l'escàndol de les targetes 'black'. En el text, la reina li deia a Javier López Madrid: «Et vaig escriure quan va sortir l'article del de les targetes a la merda del LOC i ja saps què en penso, Javier. Sabem qui ets, saps qui som. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, merde. Un petó, compi yogui (miss you!!!)».

El missatge de la reina a Javier López Madrid va indignar moltes persones. | eldiario.es

 


Comentaris

envia el comentari