El rei Joan Carles sortint de l'hospital

Es filtren els resultats del test d'ADN del presumpte fill il·legítim del rei Joan Carles

Els resultats llancen un gairebé incontestable 99,9% de coincidències entre l'ADN de Solá i del monarca emèrit

Es filtren els resultats del test d'ADN d'Albert Solà, el presumpte fill il·legítim del rei Joan Carles. Pel que sembla, els resultats llancen un gairebé incontestable 99,9% de coincidències entre l'ADN de Solà i del monarca emèrit.

  

Segons ha publicat el portal 'elcierredigital.com', Solà es va prestar a realitzar-se el text el passat 2007 per exigències del CNI. Segons les paraules del suposat fill il·legítim de Joan Carles, el director general del CNI se li va acostar a Barcelona i li va proposar fer-se les anàlisis.

  

«Va ser a través d'un exmembre del CNI amb qui jo tenia contacte, Antonio Rodríguez. Van venir des de Barcelona per a fer-ho. Davant de mi van cridar als seus col·legues a Madrid i van demanar un favor i que fos el més ràpid possible: que els enviessin qualsevol objecte que utilitzés el rei Joan Carles.  Al final van enviar un got directament al laboratori de Lleida on es realitzarien les anàlisis», segons la notícia publicada pel citat mitjà.

Solà no vol saber res de la monarquia

Pel que sembla, l'excomissari Villarejo també té els resultats i tenia entre els seus plans filtrar-los, però el bisbalenc ha decidit avançar-se i prendre el rumb dels esdeveniments. Segons explica el mateix Solà, les anàlisis se li van realitzar a canvi d'una única condició: gravar un vídeo renunciant a la corona espanyola per sempre. Ell assegura que mai ha volgut res amb la Corona, que va pagar els 150 € de l'anàlisi i 15 dies després va rebre una trucada per a convocar-li.

Albert Solè durant la presentació del seu llibre
Albert Solè podria ser fill del rei Joan Carles | GTRES

12 anys d'espera

«Ja sabíem que el Rei és el teu pare, però ara les anàlisis aporten una coincidència del 99,9% entre tots dos individus examinats», són les paraules del suposat fill il·legítim del rei Joan Carles.  Albert Solà ha esperat 12 anys per a filtrar aquests resultats. El motiu de l'espera podria trobar-se que aquestes anàlisis es van realitzar sense permís per part de rei Joan Carles. Per a fer la comparativa entre les dues mostres d'ADN, es va agafar un got del qual el monarca havia begut però sense permís. Per això el Tribunal Suprem no el va acceptar com a prova.

També et pot interessar...