ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

La firma de joies TRLU desmenteix que vulgui acomiadar Terelu

La difusió que va fer un mitjà de comunicació fa uns dies no tenia fonament

Terelu Campos pasó, en octubre, por una doble mastectomía
La firma de joies TRLU desmenteix l'acomiadament de Terelu | Europa Press

Fa uns dies, un mitjà de comunicació feia difusió del possible acomiadament de Terelu Campos per part dels fabricants de la seva marca de joies, anomenada TRLU. Però segons ha avançat 'La Coctelera', la firma de joies ha desmentit aquesta informació a través d'un comunicat. Pel que sembla, la notícia és falsa i les dues línies de joies de TRLU que els fabricants produeixen es mantindran.

No es renovarà el contracte

De fet, el comunicat del Departament de Comunicació de TRLU va més enllà i assegura que «l'empresa d'orfebres cordovesa amb la qual es tenia contractada la producció de la col·lecció d'or no ha trencat el contracte entre les dues empreses». En aquest cas, «va ser TRLU qui va comunicar al fabricant la nova estratègia de producció i comercialització de TRLU per al 2019 i 2020», i va decidir «no renovar el contracte amb l'empresa d'orfebres cordovesa el 31 de desembre d'aquest 2018». Així doncs, hi haurà un canvi de fabricació per decisió pròpia de la marca TRLU.

Més notícies relacionades: «Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia»

Terelu Campos junto a joyas de su marca TRLU
TRLU va decidir no renovar el contracte amb l'empresa d'orfebres cordovesa el 31 de desembre d'aquest any | Facebook - TRLU

 

Menys activitat a causa de la recuperació

El passat 6 d'octubre Terelu Campos va haver de passar per una doble mastectomia. La Campos encara s'està recuperant de l'operació, fet que el comunicat també té en compte: «Terelu continua al capdavant de TRLU i pren les decisions empresarials oportunes relatives a la marca». Però la recuperació de la intervenció quirúrgica «l'obliga a no participar en tots i cadascun dels esdeveniments o reunions que se celebren cada dia sobre ella o sobre TRLU», conclou el comunicat. 

A través del seu compte d'Instagram, Terelu Campos es va encarregar de desmentir la informació que va publicar el mitjà de comunicació. Va ser en aquesta xarxa social on Terelu va publicar, el 26 de desembre, un sorteig d'unes arracades de la nova col·lecció de TRLU, juntament amb una fotografia on apareix ella somrient: 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

https://pr.easypromosapp.com/p/835192

Una publicación compartida de CUENTA OFICIAL TERELU CAMPOS (@terelubcampos) el

La revista 'Hola' va fer públic el comunicat del Departament de Comunicació de TRLU i el podem llegir sencer a continuació:

«Benvolguts senyors, davant la falsedat de la notícia publicada el passat 24 de desembre, el Departament de Comunicació de la marca TRLU de Terelu Campos exposa:

1. Que és totalment fals que els fabricants de joies cordovesos hagin deixat de treballar amb Terelu Campos.

2. Que en aquests moments es manté la producció de les dues línies de joies en les seves diferents fases.

3. Que en cap moment, l'empresa d'orfebres cordovesa amb la qual es tenia contractada la producció de la col·lecció d'or, ha trencat de manera unilateral el contracte firmat per les dues empreses.

4. Que va ser TRLU qui va comunicar al fabricant la nova estratègia de producció/comercialització de TRLU establerta per la direcció de l'empresa per al 2019 i 2020.

5. Que la direcció de TRLU ha decidit no renovar el contracte amb aquesta empresa d'orfebres el proper 31 de desembre de 2018, data en què prescriu.

6. I finalment, nega rotundament que Terelu Campos hagi abandonat la marca de joies que porta el seu nom. Terelu continua al capdavant de TRLU i pren les decisions empresarials oportunes relatives a la marca com qualsevol empresa fa en relació als assumptes de la seva activitat. És cert que el fet d'haver-se sotmès a una dura i difícil intervenció quirúrgica l'obliga a no participar en tots i cadascun dels esdeveniments o reunions que se celebren cada dia sobre ella o sobre TRLU».


Comentaris

envia el comentari