La Fiscalia demana dos anys i set mesos de presó per a Patricia Conde

La presentadora ha estat acusada d'un delicte continuat de descobriment i revelació de secrets després d'obtenir de forma il·legal uns mails del seu exmarit

Imatge de Patricia Conde juntament amb Carlos Seguí.
Imatge de Patricia Conde juntament amb Carlos Seguí. | Cedida

El drama entre l'empresari i la presentadora de televisió no s'acaba, han estat incapaços d'arribar a un acord, després d'una llarga lluita judicial que va començar el gener de l'any 2014, quan la parella va posar punt final a dos anys de matrimoni. I encara que al principi la presentadora de televisió va assegurar mitjançant un comunicat que era de «mutu acord», el temps ha demostrat tota la veritat.

En aquesta ocasió, s'asseuran a la banqueta perquè la Fiscalia ha demanat dos anys i set mesos de presó per a Patricia Conde per un delicte continuat de descobriment i revelació de secrets. L'acusació sosté que la periodista, «guiada pel desig de vulnerar la intimitat de la seva exparella, Carlos Seguí, va extreure de l'ordinador familiar, una vegada finalitzada la convivència i la relació entre tots dos, una sèrie de correus electrònics relatius a la seva esfera personal».

Els fets denunciats

Sembla que, Patricia Conde va iniciar una demanda de divorci al Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 d'Alcobendas presentant unes proves que s'han acabat tornant en contra seva.

Tal com explica la pròpia querella presentada el passat mes de juny, els advocats de la presentadora van aprofitar per incloure en la demanda de divorci al voltant de 68 correus electrònics usurpats del compte persona de Seguí. Es tractava de correus electrònics del seu exmarit que els seus remitents eren «familiars, periodistes, amics i empresaris en els quals Conde no era intervinent» i que havia obtingut sense consentiment.

Multa de 7.000 euros

Després de denunciar a Seguí per maltractament i que aquest quedarà absolt de tots els càrrecs, ara és Patricia Conde la que s'enfronta a passar un temps a la presó.

A més de les peticions mencionades anteriorment, la Fiscalia també exigeix que la presentadora de televisió pagui una multa al seu exmarit per valor de 12 euros al dia durant 19 mesos, sumant un total de quasi 7.000 euros.

Per una altra banda, els lletrats dels empresaris demanen que la pena de presó ascendeixi a 4 anys i la multa a 20.000 euros per danys morals.


Comentaris

envia el comentari