IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Fiscalia demana sis anys de presó per a l'exadministrador de Sara Montiel per frau

La relació de confiança entre tots dos va ser el motiu de la concessió del poder administratiu

Sara Montiel, en una imagen de archivo.
Sara Montiel | 20 minutos

Francisco Fernández Peñalver, administrador de les empreses de Sara Montiel, ha estat citat per acudir al jutjat, dilluns 27 de novembre, per defraudar l'actriu Sara Montiel quan era viva, segons informa ‘El Español’. La Fiscalia ha demanat sis anys de presó per a l'acusat per apropiació indeguda i, a més, ha exigit una indemnització de 344.707 euros per als dos fills de la cantant, Thais i Zeus Tous.

La relació entre Montiel i l'acusat estava plena de confiança, motiu pel qual li va cedir poders d'administració i li va permetre gestionar la seva activitat professional i el seu patrimoni immobiliari. En aquest àmbit, va ser l'únic responsable de Música y Estrellas S.L., Linche S.A. i Elpi S.A, des del 2008.

 

Apropiació indeguda

Aprofitant la seva posició de poder, va realitzar traspassos i disposicions d'efectiu dels comptes de les empreses de Montiel a la seva i no justificava aquestes accions, amb les quals va guanyar 62.438 euros.

D'altra banda, a través d'Elpi S.A. va llogar dos habitatges a Madrid que van suposar un cost de 15.950 euros i va obrir un compte corrent amb 150.000 euros i on va arribar a dipositar talons per un valor de 87.979 euros, que després van ser transferits a un dels seus comptes personals.

Fernández es va quedar amb milers d'euros d'aquestes tres societats i, també, va contactar amb l'empresa Don Quijote de Conmemoraciones culturales de Castilla-La Mancha S.A perquè li abonessin la quantitat monetària que ella estava a punt de guanyar, gràcies al contracte que acabaven de signar, en una societat de la qual ell era administrador únic. D'aquests tràmits, va obtenir 177.390 euros.


Comentaris

envia el comentari