Florentino Pérez posa a la venda la seva mansió de Mallorca

El president del Real Madrid no visita la residència des que la seva esposa morís l'any 2012
Florentino Pérez ven la seva mansió de Mallorca | Informalia

Florentino Pérez ha posat a la venda la mansió on solia passar les vacances d'estiu amb la seva esposa María Ángeles Sandoval, més coneguda com a Pitina, que va perdre la vida el maig de 2012 a conseqüència d'un infart després de lluitar contra el càncer. Segons recull 'Informalia', el president del Real Madrid estaria intentant desfer-se d'aquesta mansió, situada a Mallorca, cinc anys després de la mort de la seva dona. Així mateix, diversos mitjans diuen que podria ser perquè aquesta li recorda als moments viscuts allà amb Pitina, ja que des de la seva pèrdua no ha tornat a visitar l'habitatge.

Tot i que darrere d'aquesta decisió podrien amagar-se diferents motius, la veritat és que la mansió compta amb els suficients atractius per a conservar-la en propietat. Segons el citat mitjà, Vila Yasmín, nom de l'immoble, compta amb 15.000 metres quadrats que inclouen dues piscines, un gimnàs i fins i tot un petit heliport, a més del xalet principal i altres dues edificacions. Per a la venda, el president blanc hauria contractat els serveis de la immobiliària Engel & Völkers, que seria l'encarregada de realitzar les gestions pertinents.

 

Situada a la urbanització Les Brises, un entorn envoltat per tot tipus de luxes, la casa disposa de seguretat privada i serveis exclusius per als seus veïns. A més compta amb una ubicació privilegiada propera al poble i des de l'immoble es pot veure gran part de la costa balear, motiu pel qual es tracta d'una propietat molt cotitzada. No és d'estranyar que tal notícia hagi cridat l'atenció d'altres cares conegudes i populars entre els quals es troba la periodista Selina Scott, el nom de la qual va ressonar amb força quan es va saber que era la biògrafa del rei emèrit Juan Carlos I.Comentaris

envia el comentari