IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fonsi Nieto acudeix al Defensor del Menor i evita que Alba Carrillo segueixi fent noticia del seu fill

La exparella de Fonsi Nieto ha deixat de parlar del seu fill a la televisió i de publicar imatges seves a Instagram

Fonsi Nieto
Fonsi Nieto ha anat al Defensor del Menor per canviar la conducta d'Alba Carrillo | Cedida

Fonsi Nieto i Alba Carrillo no deixen de tenir opinions enfrontades sobre el seu fill Lucas. Mentre la seva mare no deixa de parlar del nen i publicar fotos seves a Instagram, el seu pare es mostra molt contrari a tots aquests fets. Fins i tot ha acudit recentment al Defensor del Menor per tractar d'evitar que Alba Carrillo segueixi fent el seu fill protagonista de programes i revistes.

Segons informa ‘LOC’, el DJ hi ha anat per tal de parar les nombroses mencions públiques d'Alba en referència al seu fill Lucas. El petit, de 6 anys, era contínuament present de paraula en les aparicions de la model, qui ara es refereix al nen com a «personita». Una mostra que la pressió de Fonsi ha tingut èxit.

A més, Alba Carrillo també ha fet un canvi en les seves publicacions a Instagram. Fins al moment, pujava fotografies del seu fill en les quals se li podia veure la cara perfectament, però des de fa unes setmanes, ha deixat de fer-ho, i ara només publica imatges on el petit apareix d'esquena o en alguna altra postura amb la qual no se li veu el rostre, evitant així la seva exposició pública.

 

"Si los perros no van al cielo, cuando muera quiero ir a donde van ellos". Will Rogers

Una publicación compartida de albacarrillooficial (@albacarrillooficial) el

 

Te voy a contar lo que quiero que le digas a papá Noel que me traiga -#lucasmolonymami

Una publicación compartida de albacarrillooficial (@albacarrillooficial) el

Fonsi busca la custòdia total

Nieto ha demanat una anàlisi de la vida, així com estudis psicològics, d'Alba Carrillo, per valorar la seva situació personal. De la mateixa manera, ha presentat denúncies en què assegura que la seva exparella ha pres decisions sense consultar-les amb ell, com va ser l'aparició del petit a la gala final de ‘Supervivents’. Tot això ho demana amb la intenció d'aconseguir la custòdia total de Lucas.

Des de l'estiu de 2016, Fonsi Nieto i Alba Carrillo no deixen de discutir pel fill que tenen en comú. Actualment, l'exparella compta amb un acord pel qual tots dos conviuen amb el seu fill en diferents moments, encara que la demanda presentada pel pare del petit podria canviar la realitat que viuen els tres.
 

«Un any meravellós»

Alba Carrillo, per la seva banda, sembla no estar massa preocupada per les últimes decisions de Fonsi Nieto. Abans d'acabar l'any, va publicar una imatge d'ella al mar. «A la meva esquena el 2017, un any meravellós», escrivia la model, qui augurava un «2018 que promet ser encara millor». Sens dubte, una mostra de clar d'optimisme.


Comentaris

envia el comentari