Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fonsi Nieto posant a un 'photocall'

Fonsi Nieto confirma que el seu fill Lucas tindrà un nou germanet

Fonsi Nieto sap que el petit aviat s'alegrarà perquè la família creix

Fonsi Nieto és pare de dos fills: Hugo, fruit de la seva antiga relació amb Marta Castro, i Lucas, que va néixer al si de la seva història d'amor amb Alba Carrillo. I aquest segon menor, que ara té 10 anys, podria veure que ben aviat té un nou germanet. Sí, perquè la seva mare ha donat a conèixer que està desitjant tenir un nadó, encara que sigui en solitari.

L'expilot sap que la col·laboradora ja va revelar les seves intencions fa temps, però és que ara n'ha explicat alguna cosa més. Ja ha començat a fer passos que indiquen que el compte enrere per al nou embaràs és imminent.

Fonsi Nieto escolta la notícia d'Alba Carrillo

El nebot d'Ángel Nieto manté ara una absoluta cordialitat amb la mare del seu fill gran. Per això segueix la seva feina al programa Fiesta, on ella ara ha parlat de la seva propera maternitat.

I ho ha fet quan Ana María Aldón, separada del seu marit, ha visitat una clínica per informar-se de com ser mare soltera. Aquesta situació ha portat Alba a confessar una cosa inesperada: «Jo ja he congelat els meus òvuls i tot. Ja només em falta el darrer pas».

Foto d'Alba Carrillo
Fonsi Nieto està perplex pel que ha fet Alba Carrillo | GTRES

En aquest punt, l'ex d'Ortega Cano deia entre bromes: «Dona'm algun». I Carrillo li responia: «Vols un òvul meu? És que una Albita... Jo després no em responsabilitzo. Després ja no es canvia».

La presentadora de l'espai, Emma García, va voler saber quan l'ex de Nieto té pensat fer el pas de buscar definitivament l'embaràs. I la col·laboradora era molt clara: «Aviat. Tinc 36 anys, al juliol en compleixo els 37 i vull fer-ho aviat, possiblement l'any que ve».

Fonsi Nieto veu Alba Carrillo parlar sense embuts del seu desig

Qui va ser parella de Carrillo ha vist que no té objeccions a parlar de la seva futura maternitat. Així, després de la seva confessió a Fiesta, un altre col·laborador ha exposat que també desitja ser pare sense trigar. Ens estem referint a Iván González.

El comentari ha portat l'ex de Fonsi a dir: «Doncs 'match', ja estaria». Al qual ell, al·ludint la polèmica frase d'Ortega va afegir: «Que no us oblideu que el meu semen és de força». Però la madrilenya no es quedava callada i responia: «Deixa-m'ho baratet».

I la broma seguia quan el jove va afirmar: «Tinc 31 anys, però no congelaré la meva esperma, jo l'utilitzaré bé». Al qual Alba afegia: «Jo ho vull natural, 'gordi'. Si tu no hi poses pegues, ho fem a la manera tradicional, com sempre».

Pla general d'Alba Carrillo somrient i amb ulleres de sol
Fonsi Nieto sap que la seva ex està decidida a viure un segon embaràs | GTRES

Rialles a part, el que Alba ha deixat molt clar és que li donarà un germà al seu fill i que no trigarà a fer-ho. Per aquest motiu, el 2023 la podríem tornar a veure amb incipient panxa i feliç per haver pogut complir el seu somni de ser mare una altra vegada. Un somni en què compta amb el suport incondicional dels seus pares.

Tant és així, que fa mesos, la seva mare, Lucía Pariente, va decidir convertir-se en concursant del 'reality' Secret Story. La motivació que va tenir, entre d'altres, va ser poder ajudar econòmicament la col·laboradora a afrontar les despeses que suposa un tractament de reproducció assistida. Tractament en què utilitzarà els seus òvuls ja congelats i el semen d'un donant anònim.

Lucía Pariente
Fonsi Nieto sap que la seva exsogra és i serà un suport incondicional per a Alba | Telecinco