IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fonsi Nieto demanda Alba Carrillo per la custòdia del seu fill

Ja ha començat el procés judicial entre tots dos

Alba Carrillo llorando en 'Sábado Deluxe'
Fonsi Nieto demanda Alba Carrillo per la custòdia del seu fill | Telecinco

La batalla entre Fonsi Nieto i Alba Carrillo per aconseguir la custòdia definitiva del seu fill Lucas ha fet un pas més. Fa pràcticament dos mesos, el DJ preparava la seva ofensiva judicial per poder quedar-se amb ell. Ahir, al plató de ‘Sálvame', es va confirmar que la col·laboradora televisiva ha rebut la demanda, per la qual cosa comença una etapa on tots dos lluitaran pel seu fill.

Durant l'emissió del programa, la tertuliana es va mostrar absent i preocupada, motiu pel qual va iniciar el debat al seu al voltant, començat per María Patiño, qui no va dubtar a comentar-li que «et noto més callada del normal, no has parlat des que has arribat». A això, va afegir que «jo, que ja et conec una mica, crec que et passa alguna cosa».

Carrillo no volia comentar la seva situació i simplement es limitava a contestar que estava «bé». No obstant això, la contínua sensació de preocupació no deixava ningú indiferent. Va ser Belén Esteban qui va trencar el gel i va confirmar que Fonsi havia demandat Alba per obtenir la custòdia del seu fill.

«Orgull i diners»

Alba va acceptar que la seva preocupació venia de la novetat que havia rebut en les últimes hores, però va demanar que no fos un tema que es tractés en antena, doncs no li volia donar més importància de la qual ja tenia. «És un tema de diners i orgull», va reconèixer, encara que va afegir que «en aquest cas afecta el que més estimo i davant això m'empasso el que sigui. Prefereixo callar».

Els seus companys i amics del programa no van dubtar a recolzar la col·laboradora, visiblement emocionada, qui no sabia molt bé com reaccionar al difícil moment que es va viure en antena. És evident que davant un moment tan delicat com a aquest, el suport dels més estimats és el més important per seguir endavant.


Comentaris

envia el comentari