Fonsi Nieto i Marta Castro, obligats a retardar el seu viatge de noces

La parella es casa el 30 d'abril, però no podrà marxar de lluna de mel fins que les seves obligacions personals i professionals li ho permetin
Fonsi Nieto i Marta Castro, obligats a retardar el seu viatge de noces. | cedida

 

Falten només unes setmanes per al seu casament i ara Fonsi Nieto i Marta Castro han fet saltar les alarmes entre els seus seguidors. La parella es casa el pròxim 30 d'abril, però segons confirma 'Vanitatis' s'ha vist obligada a suspendre la seva lluna de mel. I és que el pilot té altres obligacions prioritàries que no pot deixar d'atendre.

Es tracta en primer lloc del seu fill, ja que Nieto haurà de tenir cura del petit Lucas, que té en comú amb Alba Carrillo, mentre aquesta estigui participant a 'Supervivientes'. En haver d'ocupar-se d'ell, se li complica del tot la possibilitat de fer tot just després del casament, un viatge de nuvis, el qual es podria endarrerir bastant en funció del que duri l'estança de la mare al 'reality' de Telecinco. Concretament si aguanta fins al final del programa, el pilot no podria marxar fins a mitjans de juliol.

 

 

D'altra banda, les seves obligacions professionals també forma part dels motius per suspendre el viatge, almenys fins després del 6 de maig. Ell mateix ho ha anunciat al seu compte d'Instagram, on ha escrit: «ens veiem el dia 6 de maig família en @motorcircusoficial celebrarem la cursa de @motogp com déu mana».