IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fonsi Nieto ja ho té tot llest per començar a batallar contra Alba Carrillo per la custòdia del seu fill Lucas

L'expilot vol aconseguir de forma definitiva la custòdia del seu fill

Fonsi Nieto y Alba Carrillo en una imagen de archivo
Fonsi Nieto i Alba Carrillo en una imatge d'arxiu. | Cedida

Diuen que si et fa mal un record, et curarà l'oblit. Però sembla que el cas de Fonsi Nieto i Alba Carrillo és completament diferent, ja que els seus problemes segueixen latents en tots dos i no sembla que hagi d'haver-hi cap tipus de reconciliació per molt temps que passada, tal com explica 'Bekia'. L'expilot vol aconseguir de forma definitiva la custòdia del seu fill Lucas, i s'està preparant a consciència perquè el nen es quedi amb ell a temps complet. Per això mateix, el nebot del mort Ángel Nieto presentarà un enorme dossier amb el qual començarà la seva lluita per quedar-se amb la guarda i custòdia total del petit Lucas, que ja té 5 anys.

Mentrestant, d'altra banda, Alba Carrillo està utilitzant la seva posició mediàtica per atacar al pilot i defensar la seva posició per quedar-se per sempre amb la custòdia del seu benvolgut fill Lucas. Cal assenyalar que Fonsi evita qualsevol atac televisiu i prefereix bolcar-se en el que importa de debò, preparar correctament la demanda de custòdia al costat del seu advocat, Luis Zarraluqui. Durant aquest mes d'octubre sembla que començarà de debò la lluita per Lucas i serà la Justícia la que dictamini amb qui viurà el nen o si finalment, es produeix una custòdia compartida absoluta.

Actualment, el petit viu amb Alba Carrillo, encara que a la pràctica és com si fos custòdia única, ja que realment gairebé mai veu al seu pare. El Dj s'ha cansat d'Alba i vol anar a per totes, ja que desitja que el seu fill visqui amb ell perquè pensa que és la millor opció per al nen. És clar que ella pensa tot el contrari i també barallarà amb ungles i dents per la custòdia del seu fill. Veurem qui acaba cuidant del petit de forma diària.


Comentaris

envia el comentari