Fonsi Nieto ja té nom pel fill que espera i no agradarà gens a Alba Carrillo

La model ha enterrat la guerra que mantenia amb el seu ex

Fonsi Nieto està passant per un dels pitjors moments després de perdre la seva àvia Teresa i al seu pare Alfonso amb tan sols deu dies de diferència. Una autèntica tragèdia que no esperava.

L'expilot es troba confinat amb la seva dona, Marta Castro, que està embarassada d'un nadó del qual desconeixíem el nom. Però tot i la paternitat, Fonsi Nieto ha reconegut que ha passat «dies fatals, molt durs». I és que acaba de patir dues pèrdues irreparables.

La pròpia Alba Carrillo, la seva exparella i mare del seu fill Lucas, va enterrar la destral de guerra i li va dedicar un tendre missatge de suport, així com diferents missatges d'ànim a la televisió. Després d'aquest infortuni, tots dos han reprès la seva bona relació, arribant fins i tot a ser bons amics.

Fonsi i Marta Castro confirmen el nom del seu fill

La model fins i tot es va definir com la futura «tita» del fill que espera Fonsi Nieto. A més, Carrillo va arribar a pronosticar algun nom per al futur nadó. Finalment, l'expilot i la seva dona, Marta Castro, han confirmat que el seu fill es dirà Hugo.

Un nom que possiblement no agrada gaire a Alba Carrillo, ja que no li porta molt bons records, donat que també és el nom del seu principal enemic a la casa de 'Gran Hermano VIP', Hugo Castejón. Lluny d'aquesta anècdota, la realitat és que Alba Carrillo està molt il·lusionada per la futura paternitat del seu ex.

Fonsi Nieto i Marta Castro anunciaven fa algunes setmanes que tindrien el seu primer fill junts a través d'Instagram. «Sempre que passa alguna cosa dolenta, després ve alguna cosa bona», assenyalava el DJ, després d'haver vist com el seu pare i la seva àvia morien.

«Esperant a Hugo, el meu segon fill. No podem estar més feliços», ha escrit al costat de la imatge Fonsi Nieto, revelant el nom del seu nadó. Segons s'ha comentat, el nom li podria haver posat Lucas, el fill de Fonsi i Alba Carrillo. El que està clar és que el bon ambient entre l'exparella ha arribat per quedar-se.