Fonsi Nieto s'enfada en veure el seu fill Lucas a 'Supervivientes'

Segons el periodista Aurelio Manzano, el pilot no ha donat permís a ningú perquè el seu fill pugui anar al programa de Telecinco
Vídeo d'Alba Carrillo. | Cedida

 

Alba Carrillo va arribar aquest dijous, 20 de juliol, al plató de Telecinco en helicòpter amb José Luis, Iván i Laura Matamoros. Només arribar, li esperava una gran sorpresa. A una sala contigua privada l'esperava el seu fill petit Lucas González Carrillo, fruit de la seva relació amb el pilot Fonsi Nieto, tal com explica 'Chance'. La model va entrar a la sala per veure el seu petit després de tres llargs mesos i només sortir va aparèixer carregada de regals que li havia donat el petit, com per exemple, una samarreta, una corona i una borsa. A més, Alba li va explicar a Jorge Javier que el seu fill és molt maco i que no s'havia perdut cap programa del concurs: «Ho ha vist tot, m'ha dit que la seva preferida és la mama i després Iván i José Luis i que li va fer molta gràcia quan el pop va picar a José Luis, ho sap tot...».

Després d'aquesta especial i bonica rebuda, les primeres paraules d'Alba van ser dirigides al pare del seu fill, al que va voler agrair aquest moment: «Vull donar les gràcies a Fonsi Nieto perquè sense ell això no hauria estat possible». Un agraïment molt sincer per part de la model, ja que, el petit havia estat seguint totes les peripècies de la seva mare i sabia perfectament tot el que havia fet durant el concurs.

 

Fins aquell moment, tot anava sobre rodes. Però una publicació a Twitter del periodista Aurelio Manzano va fer encendre totes les alarmes: «Polèmica: Fonsi Nieto explota: 'No he donat permís a l'àvia del meu fill perquè el porti aquesta nit a 'Supervivientes', això és l'últim, no callo més!». Per tant, després d'aquest disgust, pot ser que Fonsi Nieto es replantegi la custòdia del seu fill i tots dos acabin una altra vegada als jutjats.

No sabem si el periodista acabava de parlar amb Fonsi o les paraules que va publicar havien estat malenteses. Però després d'aquestes declaracions, les xarxes socials han reaccionat atacant al pilot de carreres. La majoria defensen que el nen no es va veure a la televisió i que és completament comprensible que el fill estigui ansiós de veure la seva mare, exactament igual que passa a l'inrevés.