Malestar a Zarzuela amb Froilá, que no va comunicar que aniria a la concentració de Colón

Aseguren que no van rebre cap avís, tot i que el nebot del Rei no va parar de fer-se fotografies

Froilà de Marichalar | España Diario

Felip Joan Froilà de Marichalar, nebot del Rei Felip torna a ser en el centre de la polèmica reial. El fill de la Infanta Helena és conegut per les seves sortides nocturnes i per la seva amistat amb els fills de la 'jetset' madrilenya. Froilà és un ferm defensor de les tradicions espanyoles, com ara els toros i el flamenc i, després d'uns anys on no era massa assidu als estudis, sembla que s'ha centrat una mica i treu unes notes més que acceptables en l'escola de negocis on ara està matriculat.

És evident que la família reial no té cap problema amb les idees polítiques de Froilà, pròximes a la dreta espanyola. Pel que explica el diari 'El Mundo', es troba molt còmode amb el PP i amb Vox, i menys amb Ciutadans. És per això que és prou lògic que el nebot del Rei i els seus amics participessin de la concentració convocada per les tres formacions de dreta espanyoles a Colón, contra Pedro Sánchez i els partits independentistes catalans.

Ara bé, segons explica el diari la Información, Froilà no va comunicar a Zarzuela que assistiria a la manifestació. 

La unitat d'Espanya uneix als amics de Froilà

Froilà amb amics anant a la manifestació de Colón
Froilà amb amics anant a la manifestació de Colón | El Mundo

 

Com es pot veure a les imatges que ha publicat 'El Mundo', Froilà i els seus amics no es van amagar massa. Durant la concentració van cridar «Sánchez marxa ja» o «Puigdemont a presó». Segons un dels seus amics, la voluntat del jove era «visibilitzar el seu suport a la unitat d'Espanya». De fet, tots els seus amics coincideixen en sentir-se còmodes en una defensa sense complexos del que pregona, per exemple, Santi Abascal. «Molts de nosaltres som fans d'Abascal o Pablo Casado. El que no hi ha són 'podemites' entre els nostres amics i riem molt del tema del xalet de Pablo Iglesias», explica un amic íntim de Froilà.

El que és evident és que Zarzuela ha volgut ser àgil en desmentir que van ser avisats per Froilà. És evident que la relació entre la el Rei Felip i Pedro Sánchez no és la mateixa que històricament havia tingut Joan Carles amb el PSOE, de manera que la Casa Reial ha volgut anar de pressa per no aproximar-se més a la dreta.


Comentaris

envia el comentari