rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un mort i 4 ferits en un accident múltiple a l'AP-7 a València

URGENT

⚫ Un mort i dos ferits en un accident a l'AP-7 al Vallès Oriental

Una forta discussió entre Gustavo González i María Lapiedra podria acabar amb la relació

Un testimoni la va veure plorant i cridant a un tren direcció Barcelona
Gustavo González i María Lapiedra | CatalunyaDiari.cat

 

Ser durant tants dies el centre d'atenció pot acabar passant factura, com els hi està passant a María Lapiedra i Gustavo González, els quals no sembla que estiguin vivint una bonica història d'amor.

 

I és que al començament de la seva relació semblava que es veuria una relació utòpica, la qual podia arribar amb matrimoni al setembre, tal com tenien previst. No obstant això, els últims indicis fan sospitar que el camí cap a l'enllaç serà bastant complicat. 

 

Aquest passat divendres 9 de febrer, Kike Calleja celebrava el seu aniversari i convidava a nombroses celebritats del món del cor i de l'espectacle. Entre elles, figurava la mediàtica parella. No obstant això, a l'esdeveniment només hi va acabar anant Gustavo, provocant infinitat de rumors que apuntaven a una forta discussió, la qual hauria acabat amb María de camí cap a Barcelona.

Mark Hamilton, el protagonista de la discussió

Finalment, María Lapiedra va acabar confessant a Carlota Corredera i Kiko Hernández al programa de Telecinco 'Sálvame' que, efectivament, aquell dia «es van enfadar». «Encara que la gent pensi que amb tot això estic encantada, tenim molta tensió. Ho estem passant malament, de debò», va acceptar Lapiedra, confessant que la discussió ha tingut, com un dels seus protagonistes, l'exmarit de la col·laboradora, Mark Hamilton. 

 

María Lapiedra explica la seva discussió amb Gustavo González | Mediaset

 

«Ara estem bé. Ho hem anat arreglant durant el cap de setmana. Ha estat un cúmul de coses, però sí que té alguna cosa a veure amb Mark. Són coses que no es poden comentar», va detallar l'exactriu porno, sobre la quan es va dir que se l'havia vist anant amb tren cap a Barcelona, entre llàgrimes i desconsolada.

Un testimoni la va sentir parlar al tren

De fet, el col·laborador Kiko Hernández va assegurar tenir un testimoni que hauria vist a Lapiedra al tren. «Anava cridant, tothom estava pendent d'ella. Jo vaig parar l'orella quan estava parlant per telèfon i esplaiant-se amb algú. Li explicava que havia tingut una discussió molt forta amb Gustavo», detallava el suposat testimoni.

 

Tanmateix, va assegurar que la discussió havia sigut tan forta que la col·laboradora s'havia plantejat acabar amb la relació si els problemes continuaven. «Anava a deixar la relació, perquè això ja havia passat moltes vegades», va assegurar el testimoni i afegia: «Encara que després hagi canviat d'opinió, escoltant aquella trucada, jo pensava que anava a deixar immediatament a Gustavo».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris