L'espectuacular fortalesa que Joan Carles va reformar per a Corinna prop de Zarzuela

Es va convertir en la seva llar i és on l'emèrit ha passat el confinament i els últims escàndols

Corinna Larsen saludando al Rey emérito Juan Carlos I
Es va convertir en la seva llar i és on l'emèrit ha passat el confinament i els últims escàndols | GTRES

Des de fa temps, la figura del rei Joan Carles està perjudicada, sobretot després de les declaracions de Corinna Larsen, la seva 'amiga especial'. I és que hem anat descobrint l''affaire' que va mantenir amb aquesta durant anys, però també els seus escàndols financers, situacions que l'han portat a prendre la decisió de marxar fora d'Espanya.

No obstant això, 'la caixa de Pandora' ja s'ha obert i són moltes les noves informacions que estan sorgint sobre aquest tema. Una de les últimes ens ha permès descobrir que el pare de Felip VI va voler tenir molt a prop la seva amant. Per això, no va dubtar a reformar una fortalesa molt pròxima al Palau de la Zarzuela, de la qual ara s'han revelat tots els detalls.


La decisió del rei emèrit

'El programa del verano' de Telecinco ha estat el que ha informat que l'any 2009 Joan Carles I va fer un pas important en la seva relació amb Corinna. En concret, va voler que ella i el seu fill visquessin prop d'ell. Per això, va prendre la decisió de permetre que residissin amb totes les comoditats en una fortalesa pròxima a Zarzuela, finca que respon al nom de la Angorrilla i que està situada a tan sols 19 quilòmetres de l'habitatge real.


En la famosa Muntanya del Pardo se situa aquesta fortalesa, antic habitatge de guardes forestals, que el llavors monarca va decidir reformar. Tot perquè la seva amant, amb la qual va mantenir una relació des de 2008 a 2012, estigués a gust.


En concret, com explica el citat mitjà, va dur a terme una reforma integral d'aquest habitatge, que va ser supervisada en tot moment per la pròpia Larsen. Pel que sembla, es van modernitzar totes les seves estances i es van crear dues piscines, una d'elles coberta per l'hivern. Així mateix, es va aixecar un mur per evitar mirades indiscretes, es va donar forma a un garatge amb accés directe a la casa i fins i tot es va asfaltar el camí de terra.

El niu d'amor de Joan Carles i Corinna Larsen

Les obres van costar un total de dos milions d'euros, una copiosa quantitat que no va sortir de la butxaca de Joan Carles, sinó del Patrimoni Nacional. I és que al pare de Felip VI tot li semblava poc perquè Corinna i el seu fill estiguessin a gust i prop d'ell. És més, pel que sembla, també es va reforçar la seguretat i privacitat de la finca amb l'objectiu que ell pogués estar a gust amb la seva amant, amb absoluta discreció.

'El programa del verano' ha revelat també que el rei emèrit, durant aquests anys, va convertir la Angorrilla en la seva residència pràcticament oficial. Allà es trobava feliç amb la seva amant, allà feia la seva vida i allà va donar forma a una autèntica llar amb Corinna i el seu fill.


Aquesta finca ha estat molt especial per a Joan Carles I. En ella va viure bons moments amb Larsen ara ha hagut de ser el seu refugi. I és que, precisament, en la finca ha passat el confinament i les últimes polèmiques abans de marxar del país.


Comentaris

envia el comentari