Primer pla d'Alba Carrillo

La foto d'Alba Carrillo que deixa sense paraules els seus companys de Telecinco

Alba Carrillo presumeix d'escot davant la mirada atònita dels seus companys

Alba Carrillo acaparava totes les mirades dels companys i els teleespectadors després de rebre un comentari inesperat a 'Ya es mediodía'. Com cada matí, l'ex de Feliciano anava al seu lloc de treball, però una cosa va cridar molt l'atenció de Sonsoles Ónega.

Hi havia alguna cosa diferent en la model que la feia lluir més espectacular que mai. Dues raons poderoses que desviaven l'atenció dels col·laboradors i que van desfermar els rumors.

Alba Carrillo sorprén i deixa sense alè tot Telecinco

En uns dies on la cançó de Rigoberta Bandini està d'actualitat, Alba Carrillo presumia d'escot al plató de 'Ya es mediodía'. Una part de la seva anatomia que va cridar molt l'atenció de la presentadora que no va poder evitar esmentar el poder que desprenia la col·laboradora.

L'ex de Fonsi va triar una camisa texana i una cotilla amb què va realçar tots els seus encants i que no va deixar indiferent ningú. «Està dient la presentadora que Alba Carrillo ve avui amb uns pits incommensurables», assenyalava Miguel Ángel Nicolás.

Imatge de Sonsoles Ónega presentant el programa Ya es mediodía
Alba Carrillo deixa sense paraules a Sonsoles Ónega | Mediaset

I és que pel que sembla, Sonsoles s'havia quedat al·lucinada amb l'aspecte que presentava la model i no podia apartar-ne la vista. «És que són descomunals», assenyalava la presentadora reafirmant-se.

Tot semblava indicar que, efectivament, les mames de Carrillo havien experimentat un creixement exponencial. Potser fruit d'algun quilo de més o, fet que de seguida va fer saltar les alarmes, d'un possible embaràs.

Imatge d'Alba Carrillo mostrant el seu nou escot al programa de Ya es mediodía
Alba Carrillo sorprén a tots amb el seu gran escot | Mediaset

«Porto una cotilla, que és divina, però em diuen que si estic prenyada; i no ho estic, ho nego tot rotundament», explicava. No obstant això, era evident que alguna cosa havia canviat en el seu físic i Miguel Ángel Nicolás va acabar donant la raó a la presentadora. «La veritat que sí que tens uns pits impressionants», va assenyalar.

Alba Carrillo desmenteix el seu embaràs i revela la seva situació sentimental

La nova imatge de la filla de Lucía Pariente va revolucionar a tots els seus companys del 'Fresh'. I encara més tenint en compte que fa mesos Alba va manifestar el seu desig de convertir-se en mare de nou.

«Vull tornar a ser la mare i probablement ho seré sola», va confessar el mes d'octubre passat. «En principi seria per al gener per inseminació artificial amb un donant anònim», va anunciar.

Per això els rumors es desencadenen en el mateix instant en què els pits d'Alba Carrillo van experimentar aquest canvi brutal. Tot i això, aquesta ho va acabar desmentint assenyalant que tot es devia a la cotilla que portava posada.

«Repeteixo que no estic embarassada perquè seria un miracle fet realitat; seria la segona Verge Maria», va insistir. D'aquesta manera, no només confirmava que no estava embarassada sinó que també treia a la llum la seva situació sentimental.

Fa uns mesos, Alba va trencar la seva relació de tres anys amb Santi Burgoa i des de llavors no se li ha conegut cap parella. Sí que és cert que va tenir un 'affaire' amb José Antonio Canales Rivera, però va ser més una nit de passió que una altra cosa.

Alba Carrillo de cara, somrient
Alba Carrillo vol ser mare soltera, però desmenteix que estigui embarassada | GTRES

De fet, la relació entre col·laboradors va acabar de la pitjor forma possible després que Canales no defensés la seva mare al plató de 'Secret Story'. Recordem que Lucía Pariente va tenir un gran enfrontament amb Jorge Javier pel qual va acabar sent expulsada del programa.

Així que, amb aquest currículum sentimental, no és estrany que la model es plantegi ser mare soltera per evitar problemes si la relació s'acaba trencant. Sigui com sigui, sembla que aquests plans hauran d'esperar, ja que de moment Alba Carrillo no vol ampliar la família.