La foto d'Alejandra Rubio d'aquesta setmana que cap dels seus fans entén

La neta de María Teresa Campos confessa en ple directe que la seva tieta és una «covard»

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
Alejandra Rubio ha sorprès a tots els seus fans amb els plans que ha fet aquesta setmana | GTRES

La família Campos sempre està en el punt de mira i qualsevol gest que facin pot causar enrenou. En aquesta tessitura, el clan de María Teresa Campos, Carmen Borrego, Terelu i Alejandra Rubio, que sempre han presumit de ser una família molt unida, s'ha esquerdat en els últims mesos.

 

La matriarca sempre ha estat ben emparada i defensada per les seves successores, però és evident que també hi ha diferències entre les seves filles i, ara, s'ha sumat la seva neta. Els primers frecs familiars que van sortir a la llum van ser protagonitzats per Carmen Borrego i Terelu. De fet, es diu que existeix la gelosia entre germanes. No obstant això, ara s'ha sumat Alejandra Rubio, que ha viscut un enfrontament amb la seva tieta, Carmen Borrego.

 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

El detonant de la mala relació entre Alejandra Rubio i Carmen Borrego

La germana gran de Terelu sempre ha assegurat que la relació amb Alejandra Rubio és bona. Ara bé, segons va afirmar Kiko Matamoros el passat 14 d'octubre a 'Viva la vida', la relació es va trencar quan la petita de les Campos va augmentar la seva popularitat. «Ella entén que tu no has paït la seva popularitat. Alejandra està en el focus d'atenció abans de complir els 18», va afirmar Kiko, encara que Carmen va negar-ho.

 

D'altra banda, el passat mes d'octubre de 2020, María Teresa Campos va ser entrevistada a 'Sábado Deluxe' i va acabar protagonitzant un conflicte amb Jorge Javier Vázquez. De fet, això també va suposar un punt d'inflexió entre Alejandra Rubio i la seva tieta, ja que Carmen Borrego va simpatitzar amb Jorge Javier i no amb la seva germana. 

 

Així doncs, Alejandra va aprofitar la seva aparició en el programa d'Emma García per mostrar la seva indignació amb la seva tieta per no haver defensat a María Teresa Campos. És més, en ple directe va manifestar que la seva tieta és una «covard». 

 

«Amb la meva neboda també hi ha vegades que m'he sentit dolguda. Aquestes coses em senten malament,  però no aniré en contra d'una nena de 20 anys», va manifestar Carmen. «Mostrar dolor no és una vergonya, però no vull dramatitzar. Encara que això no se solucioni, l'estimaré igual. Tinc la consciència molt tranquil·la», va afegir la germana de Terelu al programa on treballen les tres: Terelu, Carmen i Alejandra.

 

Enxampades en una terrassa de Madrid

Carmen ha confessat que ha intentat posar-se en contacte amb la seva neboda per dialogar, però no li dirigeix la paraula. No obstant això, Alejandra Rubio ha sorprès a tots els seus seguidors amb la seva actitud durant aquesta setmana.  

 

Tieta i neboda han estat enxampades juntes en una terrassa madrilenya. Així doncs, sembla que ja han fet les paus. Tot i això, si observem les imatges publicades, es pot palpar la tensió i la decepció d'una relació familiar basada en la unió i la confiança. 

 

Per si no n'hi hagués prou, la guerra fins i tot ha afectat la relació que tenia amb la seva filla. En els últims programes, mare i filla s'han fet retrets, oblidant-se que les càmeres de plató estaven enceses.


Comentaris

envia el comentari