La foto d'Alejandra Rubio en ple temporal de fred que podria enfadar Terelu

La filla de Terelu Campos ha fet 'cremar' les xarxes socials

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
Alejandra Rubio ha sorprès amb la seva última fotografia | GTRES

Des que va fer el pas en el món de la televisió, Alejandra Rubio està en el punt de mira. En les últimes setmanes ho ha estat per la broma que va gastar a la seva mare (Terelu Campos) i per la declaració d'amor de la seva parella, el DJ Álvaro Lobo. Ara bé, avui és notícia per un altre motiu. 

Alejandra Rubio ha compartit una fotografia molt sensual a les xarxes socials. Tot i les grans nevades, la col·laboradora ha publicat una imatge en què surt amb molt poca roba.

La fotografia d'Alejandra Rubio

La jove 'influencer' ha decidit publicar la fotografia al seu compte d'Instagram. La imatge és en blanc i negre, i apareix ella amb poca roba. Llueix unes botes molt altes, calcetes i un jersei de màniga llarga que deixa al descobert el seu ventre.

Recolzada en una paret, amb aspecte seriós i amb posat insinuant, és com llueix la neta de Maria Teresa Campos en aquesta imatge. A més, en el peu de foto ha posat l'emoticona d'un àngel.  

Les xarxes socials 'cremen'

La publicació ja té més de 7.000 'likes'. Les xarxes socials han 'cremat' i molts usuaris han volgut comentar-ho: 

  • «Quin àngel».
  • «Una llum en la nit».
  • «Impressionant de maca».
  • «Mare meva, quin 'pibonazo'».
  • «Senzillament, impressionant Quina passada de foto! Estàs molt maca».
  • «Aquesta mirada em deixa sense paraules. Només puc contemplar com brilla aquesta persona».
  • «Abans es cantava 'Verde, que te quiero verde'. Ara es canta 'Negro, que te quiero negro'».
  • «Gran foto, estàs preciosa».
  • «El que s'estan perdent els de Channel i altres grans firmes sense tu, noia. Estàs més potent que un Lamborhini. Insuperable, de debò».

Ara bé, encara que molts han fet comentaris positius, no tots han pensat igual. Així doncs, també n'hi ha que han aprofitat per deixar clar que no els agrada: «Menja una miqueta més. Estaries més maca».

Els famosos també han volgut comentar-ho

Com hem esmentat, els seguidors de la filla de Terelu han quedat impressionats amb l'última publicació de la jove. No obstant això, també hi ha celebritats que s'han sorprès, com el youtuber Aless Gibaja, l'artista Menend o l'empresari Yiyi Barrojas. Aquests s'han quedat sense paraules i han comentat emoticones: cors, foc i cares d'enamorats.

És més, fins i tot el seu nuvi no ha dubtat a reaccionar a aquesta imatge. I ho ha fet deixant-li aquest comentari: «La dona de la meva vida», a la qual cosa Alejandra ha respòs amb cors.

Alejandra Rubio mai deixa indiferent

Aquesta foto amb poca roba ha creat un gran enrenou a les xarxes socials. No obstant això, no és la primera vegada que Alejandra Rubio aconsegueix provocar aquest efecte. Així, per exemple, recentment ho ha fet amb el seu notable canvi de 'look', tenyint-se el cabell de color roig. De la mateixa manera, ha fet reaccionar als seus seguidors amb altres fotografies sensuals on apareix en roba interior. 


Comentaris

envia el comentari