La foto en ple carrer que mostra l'estat real de Mila Ximénez

Mila Ximénez ha estat fotografiada gaudint d'un agradable passeig amb dos amics

Mila Ximénez ha reaparegut davant els mitjans de comunicació amb unes fotografies que conviden a l'esperança. Les últimes vegades que les càmeres han captat a la col·laboradora en plena via pública ha sigut en les seves constants visites hospitalàries a causa del càncer de pulmó que li va ser diagnosticat el passat estiu.

De fet, la seva última imatge sortint de la clínica madrilenya de La Luz en companyia dels seus germans Manolo i Concha, després d'acudir a una revisió rutinària, havia desfermat totes les alarmes. Visiblement cansada i intentant passar desapercebuda, la tertuliana de 'Sálvame' semblava tenir serioses dificultats per moure's i requeria l'ajuda dels seus acompanyants per poder caminar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, les últimes imatges publicades podrien deixar-nos entreveure una millora en el seu estat de salut, almenys pel que fa a l'aspecte emocional. I és que la col·laboradora, per fi, ha estat vista gaudint d'un agradable passeig amb dos amics fora dels voltants de l'hospital, un signe que se sent amb força per superar qualsevol obstacle i tirar endavant.

L'última foto de Mila Ximénez: tarda de passeig i xerrada al costat de Belén Rodríguez

Aquest dijous passat, 6 de maig, Mila Ximénez era vista abandonant la seva casa per gaudir d'una agradable tarda de passeig amb dos amics; una d'ells, la seva companya de programa Belén Rodríguez, que s'ha mostrat molt pendent de la seva amiga durant tot el partit. Tot i que durant el passeig va mostrar certes dificultats per caminar i va necessitar l'ajuda dels seus acompanyants per recolzar-se, la veritat és que Mila Ximénez sembla estar molt contenta i il·lusionada per comptar amb les forces necessàries per sortir del seu tancament.

Mila Ximénez passejant amb Belén Rodríguez
Mila Ximénez passejant amb Belén Rodríguez | GTRES

Allunyada de la televisió des de fa dos mesos, han sigut molt poques les aparicions públiques de Mila Ximénez des de llavors. L'exdona del tenista Manolo Santana, que tampoc està travessant el seu millor moment de salut, s'ha centrat a lluitar contra la seva malaltia després de començar un nou tractament més dur i intens que la deixa sense forces.

Malgrat això, les últimes notícies han estat realment esperançadores i fan indicar que la valentia i el sacrifici de Mila Ximénez està començant a donar els seus fruits. Encara que es tracta d'un tractament lent i progressiu, els primers resultats ja apunten a una millora de la pacient i a una correcta evolució del nou tractament plantejat pels seus metges. Així doncs, és una gran notícia que ha sonat amb força durant aquesta setmana en els mitjans de comunicació i ha estat confirmada pel mateix germà de la tertuliana fa una setmana.

Manolo, que sempre s'ha mantingut allunyat del focus mediàtic, confirmava a 'Jaleos' la millora progressiva de l'estat de salut de la seva germana: «Està millorant, millorant a poc a poc. Gràcies a Déu, tot va cap endavant. La recuperació és lenta. El tractament serà llarg, i encara trigarà un temps. Però bé, tot va evolucionant bé, i és l'únic que compta en aquest moment».

Mila Ximénez: podria tornar aviat a la televisió després de les últimes informacions

Després de les últimes notícies sobre l'estat de salut de Mila Ximénez, ja han sorgit les especulacions sobre la seva possible tornada a la televisió. Si bé és cert que l'última fotografia ens deixa veure que la col·laboradora està aprofitant el seu procés de recuperació per a gaudir en companyia dels seus éssers estimats, també som conscients que la sevillana troba a faltar el seu treball i té ganes de tornar com més aviat.

«Vindré a treballar quan pugui», avisava els espectadors en una de les seves últimes intervencions en Telecinco, però, mentrestant a 'Sálvame', els seus companys l'esperen amb els braços oberts i es mostren molt optimistes per l'actual evolució del seu estat de salut. «Està molt animada. M'ha fet molt feliç parlar amb ella. Està amb ganes, li ho he notat en la veu. Diu que la tindrem aviat aquí. Tant de bo, perquè la trobem a faltar», declarava Jorge Javier Vázquez fa uns dies.


Comentaris

envia el comentari