Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

La foto de Christian, el xicot de Nacho Palau que va ser amic de Miguel Bosé

Nacho Palau ha deixat anar la bomba que ho canvia tot

Nacho Palau és un dels concursants favorits per guanyar Supervivientes. El públic el salva, setmana rere setmana i és d'aquells personatges amb què es produeix una mena de paradoxa. Cau molt bé fora i és un dels més 'odiats' dins del concurs.

Nacho ha esdevingut un personatge públic fa relativament poc. Durant dècades, ha estat pràcticament una ombra darrere del gran Miguel Bosé. Tot i ser el seu xicot durant 26 anys, mai no es va saber de l'existència de Nacho, gairebé fins a la seva separació del músic.

Aleshores els focus sí que van apuntar a ell, bàsicament perquè té 4 fills en comú amb Miguel i amb la separació de la parella, dos dels nens es van quedar a Mèxic amb Miguel i els altres dos, a Espanya amb Nacho.

Palau, que actualment té 51 anys, ha fet el pas definitiu cap a la popularitat amb Supervivientes. Un fitxatge estrella d'aquesta edició que ha demostrat sensibilitat, alhora que un fort temperament. Sobretot ha brillat per la seva sinceritat i per l'amor que sent pels seus fills i per la seva família.

Que la família de Miguel li doni suport des de fora està ajudant que sigui un dels personatges més estimats de l'edició. S'acaba de produir un fet que ho canvia tot i que probablement ocuparà hores de televisió i portades d'aquí poc.

Nacho Palau revela el secret més ben guardat

Nacho Palau s'ha sincerat com mai al pont de les emocions. Es tracta d'una prova on els participants expliquen aspectes molt personals de la seva vida. Nacho ha confessat que «encara estima Miguel Bosé i que donaria mig cor si calgués per a l'artista».

Tot i això, el que ha deixat en xoc l'audiència ha estat que ha confessat que té parella des de fa un any. Es diu Christian «i vull donar-li el seu lloc». Nacho, entre llàgrimes va explicar que és «un àngel, un home que m'ha sabut portar, que ha aguantat molt i que aprofito per dir-li que estic tremendament agraït per tot el que està fent per mi i la meva família».

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Nacho Palau, la parella de Miguel Bosé durant més de 25 anys. | Europa Press
 

Nacho Palau es planteja «durar molts anys més amb ell si pot ser». No sabem si Miguel, que no té cap mena de relació amb Nacho des de la separació, era coneixedor d'aquest festeig. Tampoc se sap encara si atendrà les peticions de Nacho perquè els quatre fills que tenen en comú puguin viure junts i no per parelles, com viuen ara.

Aquesta confessió ha deixat perplexos a tots, ja que pocs sabien que Nacho havia refet la seva vida sentimental després de la ruptura. Les paraules de Nacho han obert la capsa de Pandora, ja que Christian treballava per a Miguel Bosé anteriorment. Va ser llavors quan Nacho i ell es van conèixer.

Ara caldrà veure si aquesta nova línia argumental en el relat vital de l'escultor afecta d'alguna manera el seu concurs. Són molts els que el veuen ja a la final del reality i molts que el veuen amb clares opcions de guanyar.

La polèmica que aviat arribarà per a Nacho Palau

Nacho Palau potser no és conscient que acaba de treure a la llum el seu xicot. La foto de Christian és ara el tema més buscat i segons Kiko Matamoros, no trigarà a publicar-se. L'últim expulsat de Supervivientes, ja a plató, ha explicat que «sabia que hi havia una revista que manejava la dada de la relació de Nacho perfectíssimament. La podien treure en qualsevol moment si no la treia Nacho. M'alegro per ell».

Muntatge Kiko Matamoros i Nacho Palau
Nacho Palau ha revelat un secret que pocs coneixien, entre els quals hi ha Kiko. | CatalunyaDiari
 

Segons va confirmar Kiko, Christian treballava per a Miguel quan va conèixer Nacho Palau. Yago, el nebot de Nacho, també va afirmar que «es van conèixer laboralment, però no en tema de parella ni res». Pel que sembla, la relació va començar més tard, quan Nacho i Miguel ja havien tallat.